Witamy mieszkańców Ogarkowa :) i przedstawiamy Calvadosa :)
Witamy mieszkańców Ogarkowa :) i przedstawiamy Calvadosa :)
Bardzo serdecznie witamy całą społeczność Ogarkowa - zarówno tę dwu-, jak i czworonożną.
Choć jesteśmy tu nowi, czujemy się starymi ogaromaniakami... bo przez 12 lat mieszkał z nami pies - mąż każe mi napisać " w typie" ogara polskiego, choć osobiście uważam, że był to najbardziej ogarowaty ogar - doskonale ułożony "kołami do góry" na kanapie i selektywnie głuchnący po zwietrzeniu ciekawych tropów.
Naszego psa pożegnaliśmy 11 czerwca. Wkrótce potem zapadła decyzja, że choć po Ziemi chodzi wiele wspaniałych ras psów, żadna nie jest ogarem. Teraz czekamy na swojego szczeniaczka z miotu "C" hodowli Ogary z Liliowych Łąk - Calvadosa.
Elwira i Maciej
Choć jesteśmy tu nowi, czujemy się starymi ogaromaniakami... bo przez 12 lat mieszkał z nami pies - mąż każe mi napisać " w typie" ogara polskiego, choć osobiście uważam, że był to najbardziej ogarowaty ogar - doskonale ułożony "kołami do góry" na kanapie i selektywnie głuchnący po zwietrzeniu ciekawych tropów.
Naszego psa pożegnaliśmy 11 czerwca. Wkrótce potem zapadła decyzja, że choć po Ziemi chodzi wiele wspaniałych ras psów, żadna nie jest ogarem. Teraz czekamy na swojego szczeniaczka z miotu "C" hodowli Ogary z Liliowych Łąk - Calvadosa.
Elwira i Maciej
Ostatnio zmieniony czwartek 12 sie 2010, 13:48 przez EiMI, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: Witamy mieszkańców Ogarkowa :)
Witajcie.
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
EiMI pisze:doskonale ułożony "kołami do góry" na kanapie i selektywnie głuchnący po zwietrzeniu ciekawych tropów.

Witajcie

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
No wreszcie
Witajcie

Witajcie

No wreszcie zebraliśmy się w sobie.
Nie jest lekko grzebać kijem w ranie. Znacznie łatwiej byłoby startować z pozycji szczęśliwego - zaogarzonego.
Witamy
Nie jest lekko grzebać kijem w ranie. Znacznie łatwiej byłoby startować z pozycji szczęśliwego - zaogarzonego.
Witamy

- trusiak
- Gadu-Gadu: 0
Witamy serdecznie i czekamy na zdjęcia rozkoszniaczka jak już będzie u Was 

Witamy
My też zdecydowaliśmy się szybko na ogra ,potem szybko na drugiego
Życzymy wielu przygód Calvadosem

Współczuję ,powinny ,żyć tak długo jak ludzieNie jest lekko grzebać kijem w ranie.
My też zdecydowaliśmy się szybko na ogra ,potem szybko na drugiego

Życzymy wielu przygód Calvadosem

- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Witajcie
Śliczna morka w avatarku - współczuję bardzo i życzę jak największej pociechy z małego krecika, który wkrótce u Was zamieszka.

Śliczna morka w avatarku - współczuję bardzo i życzę jak największej pociechy z małego krecika, który wkrótce u Was zamieszka.

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
WitajcieEiMI pisze:Nie jest lekko grzebać kijem w ranie.

Witajcie
Jestem pewna,że maluch ranę zabliźni, choć ten, który odszedł z pewnością na zawsze będzie miał swoje miejsce w Waszych sercach
Sama rok temu pożegnałam ogarkę (15-latkę), a po 2 tygodniach już cały dom stanął na głowie
bo pojawiła się Czata
Należy się cieszyć, że Dolny Śląsk się zaogarza

Jestem pewna,że maluch ranę zabliźni, choć ten, który odszedł z pewnością na zawsze będzie miał swoje miejsce w Waszych sercach

Sama rok temu pożegnałam ogarkę (15-latkę), a po 2 tygodniach już cały dom stanął na głowie

Należy się cieszyć, że Dolny Śląsk się zaogarza

Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei