jaka jest cena szczeniaka??
jaka jest cena szczeniaka??
Witam Wszystkich....Chcialabym sie dowiedziec jaka jest orientacyjna cena szczeniat..Jakis czas temu zauroczylam sie ta rasa i rozwazam kupno szczeniaka , wprawdzie dopiero na wiosne ale warto wczesniej zebrac rozne informacje. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: jaka jest cena szczeniaka??
Do wiosny masz jeszcze dużo czasu możesz się wiele dowiedzieć określić do czego potrzebny jest Ci Ogar co będziesz z nim robić itd wtedy wybrać hodowlę miot dopasowaną do predyspozycji.
A cena to ok 1500-1800zł
A napisz czym Cię ta rasa zauroczyła
A cena to ok 1500-1800zł
A napisz czym Cię ta rasa zauroczyła

Chce psa do kochania i towarzystwa. Wczesniej przez 17 lat mialam cudownego kundelka. Czym mnie ogar zauroczyl hmmm te jego oczy i kochana mordka. Od pol roku szukam rasy dla siebie myslalam o border collie , owczarku austalijskim ale teraz wiem ze nie sa to rasy dla mnie.
Witaj.Tojka80 pisze:Witam Wszystkich....Chcialabym sie dowiedziec jaka jest orientacyjna cena szczeniat..warto wczesniej zebrac rozne informacje...
Cena bywa różna, z tego co wiem to nie ma "jednolitej", i rozmawia się o niej już z konkretnym hodowcą.
A zebrać wcześniej różne (

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ja też planowałam psa na tą wiosnę i co? I od listopada mam już psaTojka80 pisze:wprawdzie dopiero na wiosne

Od tamtej pory nie robię planów długoterminowych

Natalia i Nero
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
hihi tak to już jest nie Ty pierwsza i nie ostatnia ja też nie miałam sobie zostawiać szczeniaka z pierwszego miotuwszoleczek pisze:Od tamtej pory nie robię planów długoterminowych

dobrym świeżutkim przykładem też jest Czemlej co przygarnął sunię ze schroniska a miał ją tylko 3 dni przechować

Ot takie nasze miękkie serca

- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Chcesz rozśmieszyć Pana Boga? Opowiedz Mu o swoich planachwszoleczek pisze:Od tamtej pory nie robię planów długoterminowych

Przepraszam za offa

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Jakbym tylko mogla to juz od jutra bralabym ogarka ,ale narazie przeprowadzka i takie tam
ale do wiosny napewno wszystko juz pozalatwiam i ogarek bedzie dopelnieniem szczescia:)