Trześń 2010- Krajowy Konkurs Pracy Psów Dzikarzy
Trześń 2010- Krajowy Konkurs Pracy Psów Dzikarzy
Wyniki
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Trześń 2010- Krajowy Konkurs Pracy Psów Dzikarzy
Wigro- jak fajnie , że nie zapomniałeś tablicy sfotografować.
Razem z Eminkową kompromitacją na ścieżce
Bo z drugiej strony- mówi Emcia- jak tu iść po tropie z kolcem wbitym w łapkę? No jak? I czy to taki grzech, skrócić sobie drogę do dzika, żeby się znowu nie pchać w te koszmarne jeżyny? Niby co, nie wolno główki podnieść i górnym wiatrem znaleźć? I jeszcze sędzia tak paskudnie na mnie nagadał do pańci, że ja się tylko do parku nadaję na spacerki. A w zagrodzie to ja niby spacerowałam?
Razem z Eminkową kompromitacją na ścieżce

Bo z drugiej strony- mówi Emcia- jak tu iść po tropie z kolcem wbitym w łapkę? No jak? I czy to taki grzech, skrócić sobie drogę do dzika, żeby się znowu nie pchać w te koszmarne jeżyny? Niby co, nie wolno główki podnieść i górnym wiatrem znaleźć? I jeszcze sędzia tak paskudnie na mnie nagadał do pańci, że ja się tylko do parku nadaję na spacerki. A w zagrodzie to ja niby spacerowałam?
Chmurko, nie było kompromitacji, pełen szacun, ja z taką łapką bym tyłka nie ruszył i jeszcze te komarki w lasku.
Zdjęcia będą ale nie wiem kiedy bo jest 300 i ciężko coś wybrać.
Pozdrawiam
Zdjęcia będą ale nie wiem kiedy bo jest 300 i ciężko coś wybrać.
Pozdrawiam
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje dla wszystkich.
A tej punktacji i zajętych miejsc to nie rozumiem. Nijak mi nie wychodzi....
Mniej punktów a wyższy stopień??? Co jeszcze jest brane pod uwagę??? 

A tej punktacji i zajętych miejsc to nie rozumiem. Nijak mi nie wychodzi....

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
ilość punktów za poszczególne konkurencje np. jeśli psiak został zgłoszony jako oznajmiacz lub oszczekiwacz, a nie zaliczy - to nie może dostać dyplomu I stopnia mimo że w ogólnym rozrachunku ma dużo punktówania N pisze: A tej punktacji i zajętych miejsc to nie rozumiem. Nijak mi nie wychodzi....Mniej punktów a wyższy stopień??? Co jeszcze jest brane pod uwagę???
Kilka fotek - zagroda wyglądała cudnie z tymi kwitnącymi na zółto kwiatami, ale warunki bardzo ciężkie , nie wiele było miejsc gdzie dało się przejść suchą łapą...
A tu już konkurs...... rozpoczęcie , losowanie numerków ...i zwycięzka trójka

Jest jeszcze coś takiego jak limity. Przy każdej konkurencji jest określona minimalna ilość punktów na dany stopień dyplomu. Np w konkursie dzikarzy limitem dla wszystkich konkurencji na dyplom I stopnia jest ocena 3 a na drugiego stopnia ocena 2. Czyli pies mający same maxy, który np za głos dostał 1 będzie miał dużo punktów, ale tylko dyplom III stopniaania N pisze:Gratulacje dla wszystkich.![]()
A tej punktacji i zajętych miejsc to nie rozumiem. Nijak mi nie wychodzi....Mniej punktów a wyższy stopień??? Co jeszcze jest brane pod uwagę???