Kto się wybiera do Częstochowy?My właśnie odebraliśmy list z oddziału z numerkiem , także Bursztyn będzie tylko nie wiem czy mogę Duśkę zabrać do towarzystwa bo w przeciwieństwie do Bursztyna uwielbia podróżować samochodem
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Też nie brałabym takiego malucha i to nie tylko ze względu na szczepienia ale wystarczy chwila nieuwagi i zestresowany pies ...niestety nie każdy będzie miał względy że to szczeniak. Dla mnie za duże ryzyko, że przydarzy się coś co będzie dla takiego małego szczeniaka traumą. Ja właśnie dlatego nawet nie próbowałam brać Łozy jako widza na jesienne wystawy w W-wie i okolicach.
Z rozpiski wynika, ze oprocz Bursztyna i moich ogarkow maja byc jeszcze dwie suki - w posredniej i w championach. Ale jakie
Tradycyjnie bede miala problem z czasem. (choc tym razem nie z dojazdem;) Przed 15 musze byc juz w domu i mam nadzieje, ze sie uda (48 psow na ringu przed ogarami)
Czestochowa jest przeniesiona z 18 IV (zaloba). Ten nowy termin mi srednio pasuje, no ale coz.. jakos zal bylo zrezygnowac. Dodatkowe zapisy byly do 30 IV.