Paula
Gratulacje zwłaszcza dla Lokisa!

Ale szok, siostra Luśnia od Lokisa grubsza... Wstyd dla kobiety

A dupa nie handler to mój tekst

Super psy, super zdjęcia...Ale też muszę przyklasnąć wypowiedzi Darianny. Przy tylu zdjęciach to naprawdę widaćDarianna pisze:Ale szok, siostra Luśnia od Lokisa grubsza... Wstyd dla kobiety Kilka innych psów do odchudzenia też znalazłam... Wiadomo, ogar nie chart, ale na litość boską też nie czołg...
Bez urazy ale będę bronić DariannyIza i Sławek pisze:Bez urazy, Ogar to nie chart, nie zamierzam zagłodzić suki dla "oceny" kogoś, komu wydaje się że wie jak wygląda Ogar
Dzięki za wsparcie. Taka jest prawda. Mi też suki się podobają i Harmonię pamiętam szczuplejszą = śliczniejsząhania pisze:Ja też się narażę.
Bo muszę przyznać, że z przykrością patrzę na wystawach na ogary z nadwagą. Ja rozumiem, ze ogar ma być mocnym psem, ale ta moc to nie jest tłuszcz i tłuszczem się tego nie nadrobi. Byłam w Łodzi, widziałam na żywo i uważam że pisanie, że Luśnia ma widoczne żebra jest dużą przesadą. Do Luśni nic nie mam - bardzo mi się podoba, Harmonia też. Ale spójrzmy prawdzie w oczy - jedyną suką w klasie championów w kondycji wystawowej była Ajsza.
I naprawdę nie oceniam tu urody suk - ale mnie osobiście byłoby wstyd wystawiać psa w takiej kondycji.
Pokazując swojego psa na wystawie musisz się także liczyć z oceną i opinią publiczności - którą czasem warto przemyśleć a nie z nią walczyć.edyną osobą władną oceniać wygląd, kondycję wystawową i prezencję suki na wystawie w Łodzi była Pani sędzia - wyniki z wystawy są dostępne kilka postów wstecz.
No nie do końcaIza i Sławek pisze:Jedyną osobą władną oceniać wygląd, kondycję wystawową i prezencję suki na wystawie w Łodzi była Pani sędzia - wyniki z wystawy są dostępne kilka postów wstecz.