-Podwójną pierś z kurczaka kroimy w kostkę i przyprawiamy „PRZYPRAWĄ DO GYROSA” i odstawiamy na min 2godz
-Tak przygotowane mięsko smażymy na patelni i układamy jako dolna warstwę w naczyniu z płaskim dnem- ja wsadzam do żaroodpornego bo ma idealny kształt

-posiekaną cebulę podsmażamy na tym samym tłuszczu z dodatkiem ostrej papryki i układamy jako drugą warstwę
-3 warstwa to keczup pikantny polecam Pudliszki lub Helmansa
Kolejne warstwy to
-pokrojona w kostkę papryka-kolorystycznie najlepiej pasuje czerwona,
-pokrojony w kostkę ogórek i tu można dać konserwowy kiszony małosolny albo surowy jaki kto lubi
-kukurydza prawie cała puszka zostawić trochę na sam wierzch
-pokrojona kapusta pekińska
To wszystko przykryć warstwą majonezu z łyżeczką TZATZIKÓW
Na wierzch zetrzeć żółty ser i położyć resztę kukurydzy
Nie mieszać

Odstawić do lodówki chociaż na 2godzinki ona się tam pięknie przegryzie

Smacznego

Po zjedzeniu napisać uwagi i spostrzeżenia


