witam wszystkich serdecznie:)
-
- Gadu-Gadu: 9590334
witam wszystkich serdecznie:)
nazywam sie Tomek i od wczoraj jestem najszczesliwszym posiadaczem ogara na Podkarpaciu jak nie w calej Polsce!:)oczarowala mnie juz na samym wejsciu! od razu podeszla do mnie i zaczela bawic sie rzepem przy moim bucie:) jakos nigdy nie bylem przekonany do posiadania takiego towarzysza,ale odkad Brawura pojawila sie w domu wszystko sie zmienilo! ma dopiero 4 tygodnie i powoli poznaje świat. Mam nadzieje ze szybko sie oswoi i niedlugo bedzie mozna wyporwadzic ją na dłuzszy spacer zeby cos wiecej zobaczyła:) poki co jedynie wychodzi na ogród,lecz jesli uslyszy jakis chalas (a obok buduje sie dom), lub szczekanie innego psa od razu biegnie do drzwi:)) w ogole najchetniej to by spala caly czas:) tylko lezy w miejscu, ktore sobie wybrala:) najgorsza byla noc, pewnie sie rpzestraszyla bo zostala sama, zgasly swiatla i zaczela piszczec i wyc, wtedy wzialem ja do pokoju i byla juz spokojna:) Brawura jest pierwszym zwierzeciem u nas w domu, mam andzieje,ze bedzie szczesliwa:) jak tylko doprowadze aparat do porzadku to postarams ie wrzucic jakies zdjecia:)
pozdrawiam!:)
pozdrawiam!:)
Re: witam wszystkich serdecznie:)
Witamy
Napisz coś więcej o Brawurze ... z jakiej jest hodowli, kim są jej rodzice
Taki maluch ... 4 tygodniowy już jest w nowym domku
troszkę wcześnie 

Napisz coś więcej o Brawurze ... z jakiej jest hodowli, kim są jej rodzice

Taki maluch ... 4 tygodniowy już jest w nowym domku

-
- Gadu-Gadu: 9590334
szczerze mówiac to dokaldnie nie wiem, bo dostalismy go od kolezanki siostry, ale dowiem sie wszystkiego i napewno napisze:) nie znam sie na tym tak dokladnie, ale uzupelnie swoje braki w wiedzy:) 

Koniecznietomaszeczek pisze: nie znam sie na tym tak dokladnie, ale uzupelnie swoje braki w wiedzy:)

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Witamy....
ale jednocześnie studząc euforię
jestem przekonana, że żaden hodowca Ogara nie wydał by nikomu tak małego szczenięcia......
może po prostu pomyliłes daty
ale jednocześnie studząc euforię

może po prostu pomyliłes daty

A witamy raz jeszcze ,bo pierwszy raz na czacie
i baardzo chcielibyśmy wiedzieć skąd konkretnie jesteście ,może gdzieś niedaleko nas ? 

Witaj!
Tomku KONIECZNIE dowiedz się w jakim wieku jest twój szczeniak. Jeżeli faktycznie ma 4 tygodnie to ktoś zrobił mu ogromną krzywdę zabierając go tak wcześnie od matki a dla was to ważna informacja, bo zupełnie inaczej traktuje się szczeniaka 8-9 tygodniowego (począwszy od wychowania po kalendarz odrobaczeń i szczepień (a zazwyczaj z hodowli w tym wieku trafiają do nowych właścicieli) a szczeniaka 4 tygodniowego.
Tomku KONIECZNIE dowiedz się w jakim wieku jest twój szczeniak. Jeżeli faktycznie ma 4 tygodnie to ktoś zrobił mu ogromną krzywdę zabierając go tak wcześnie od matki a dla was to ważna informacja, bo zupełnie inaczej traktuje się szczeniaka 8-9 tygodniowego (począwszy od wychowania po kalendarz odrobaczeń i szczepień (a zazwyczaj z hodowli w tym wieku trafiają do nowych właścicieli) a szczeniaka 4 tygodniowego.
Witaj 
Mam nadzieję, ze z tymi 4 tygodniami to pomyłka.

Mam nadzieję, ze z tymi 4 tygodniami to pomyłka.