W imieniu Komisji Kynologicznej ZO PZŁ w Łodzi chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich zainteresowanych na tegoroczne Próby Pracy Psów Myśliwskich Małych Ras.
Odbędą się one 11 kwietnia w Pabianicach (pod Łodzią).
Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 8 kwietnia.
Odpłatność wynosi 30 zł (członkowie PZŁ - bezpłatnie).
Dla niewtajemniczonych:
W próbach mogą uczestniczyć psy w wieku 9-24 m-ce.
Na próbach ocenia się głównie cechy wrodzone psów.
Po próbach przy ognisku ocenia się głównie cechy wrodzone właścicieli:)
Relacja foto z zeszłego roku:
http://www.pzl-lodz.pl/struktura.php?s= ... &t=relacja" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomek
Zaproszenie na Próby Pracy
Re: Zaproszenie na Próby Pracy
To ogary sie raczej nie zalapuja?100lic pisze:Próby Pracy Psów Myśliwskich Małych Ras

edit: przejrzalam podlinkowana galerie - widze ogarka!

Załapują załapują 
Wyciąg z regulaminu:
"Próby przeprowadza się dla psów pracujących jako płochacze, zgodnie z podziałem FCI będą to psy z sekcji płochaczy grupy VIII i teriery myśliwskie z grupy III. Przeznaczone są także dla psów pracujących jako gończe na drobną zwierzynę, zgodnie z podziałem FCI są to psy gończe na drobną zwierzynę z grupy VI, jamniki standardowe i miniaturowe z grupy IV, szpice myśliwskie z grupy V oraz polskie rasy psów gończych."
W zeszłym roku był z nami Hajduk

Wyciąg z regulaminu:
"Próby przeprowadza się dla psów pracujących jako płochacze, zgodnie z podziałem FCI będą to psy z sekcji płochaczy grupy VIII i teriery myśliwskie z grupy III. Przeznaczone są także dla psów pracujących jako gończe na drobną zwierzynę, zgodnie z podziałem FCI są to psy gończe na drobną zwierzynę z grupy VI, jamniki standardowe i miniaturowe z grupy IV, szpice myśliwskie z grupy V oraz polskie rasy psów gończych."
W zeszłym roku był z nami Hajduk

Tomasz Warszawa
hmm, czyli kasiawro ma dobre oko
To moze Hajduk nam tu opowie, jak bylo?
Bo tak troche sie zaczynam zastanawiac nad ta impreza... 

To moze Hajduk nam tu opowie, jak bylo?

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ja bym sie bardzo chetnie wybrala z moimi pannami ale bedziemy w Legionowie na wystawie. 
Kasia

Kasia