Urwis je dwa razy dziennie
Pierwszy posiłek ok godz.9 i drugi około godz.22-23. Wytrzymuje przez cała noc. Jedzonko trawi przez jakieś 7-8 godzin. Uważam, ze 3 posiłki, to za dużo, bo psiak nie zdąży tego dobrze strawić, a już następna qpa nadciąga :] Ale to moje zdanie

Urwis dostaje przede wszystkim suchą karmę. Od czasu do czasu między posiłkami dostanie też soczyste gruchy, bardzo je lubią z Blue. Arafat nie za bardzo, chyba nie chce się popaćkać sokiem

No i dostaje też wszelakiego rodzaju gryzaki z wołowej skóry, zwłaszcza jak wychodzę

Ostatnio też podczas wymiany zębów bardzo zaczął lubić drzeć gazety i "czytać" książki. To, żeby mógł sobie do woli coś drzeć i znęcać się nad tym i żeby mu też tak łatwo nie szło, to kupuję mu od czasu do czasu............połówkę główki białej kapusty
Wiem, jestem szalona, ale wolę zbierać kapustę, niż strzępy moich książek ;] Do tego kapusta jest zdrowa, nie brudzi i taka połówka dużej główki starczy na około tydzień
No i Urwis zwykle tak się przy tym zmęczy, że potem śpi aż do mojego powrotu. Ostatnio zapomniałam o tej kapuście i dobrał się do Pepsi.
Oj, troszkę wyszłam poza temat, sorki