zegnam i witam,...
- Bernardacura
zegnam i witam,...
Z wielkim bólem musiałem pożegnać się ze swoją sunią Gracją ze Stadniny Cisowiec, ur. 10.04.1998, zm. 25.08.2009.Pochowałem ją w koniku pod Wawą.
Nasza Goja bo tak na nią mówiliśmy bardzo cierpiała przez ostatnie dwa miesiące swego źycia. Od 20 czerwca kiedy moja młodsza córka miała pierwsze urodziny po 8 latach nawróciły się ataki padaczki bardzo silne, długie i wyczerpujące. Po wizytcie u lekarza diagnoza była wyrokiem - rak mózgu. Od tego czasu mocne leki i coraz gorzej. Potem juź było szybko, spadek formy, rozpoznawania otoczenia, częste moczenie, niedowład kończyn. ostatnie dwie noce źycia dały nam do zrozumienia, źe nie może juź tak cierpieć. Kaźdy kto stracił pieska wie jak to boli, a poniewaź dla mnie jest to bardzo świeże uczucie chciałem dotąd nieobecny na forum podzielić się z Wami tą informacją.
Ale coś co się kończy musi dać początek czemuś innemu i tu witam, bo stoję juź w kolejce w Stadninie Cisowiec po nowego pieska.
Pozdrawiam wszystkie Ogary.
Nasza Goja bo tak na nią mówiliśmy bardzo cierpiała przez ostatnie dwa miesiące swego źycia. Od 20 czerwca kiedy moja młodsza córka miała pierwsze urodziny po 8 latach nawróciły się ataki padaczki bardzo silne, długie i wyczerpujące. Po wizytcie u lekarza diagnoza była wyrokiem - rak mózgu. Od tego czasu mocne leki i coraz gorzej. Potem juź było szybko, spadek formy, rozpoznawania otoczenia, częste moczenie, niedowład kończyn. ostatnie dwie noce źycia dały nam do zrozumienia, źe nie może juź tak cierpieć. Kaźdy kto stracił pieska wie jak to boli, a poniewaź dla mnie jest to bardzo świeże uczucie chciałem dotąd nieobecny na forum podzielić się z Wami tą informacją.
Ale coś co się kończy musi dać początek czemuś innemu i tu witam, bo stoję juź w kolejce w Stadninie Cisowiec po nowego pieska.
Pozdrawiam wszystkie Ogary.
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Re: zegnam i witam,...
Bardzo nam przykro...
współczujemy ogromnie
ale witamy ciepło

ale witamy ciepło

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Ja również bardzo współczuję
- wiem, co to znaczy stracić ukochanego psa
Jednocześnie witam serdecznie

Jednocześnie witam serdecznie

witajcie serdecznie
)

- AniaRe
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Witajcie 
Czy dobrze pamiętam, ze Gracja była wystawiana?

Czy dobrze pamiętam, ze Gracja była wystawiana?
Nie przelogowałam kompa.
To witam jeszcze raz ze swojego konta
/
To witam jeszcze raz ze swojego konta

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
smutne....to co było, ale wesołe to co bedzie
witajcie
witajcie

- Bernardacura
owszem Gracja była wystawiana, ma kilka medali ale szczegółów nie pamiętam, muszę odkopać medale i dyplomy
- wladekbud
- Gadu-Gadu: 0
Witam. A kiedy pojawi się nowy maluch?
"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More