Witam się serdecznie z serdecznymi:)

Awatar użytkownika
miszakai
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Witam się serdecznie z serdecznymi:)

Post autor: miszakai »

Postanowiłam się przywitać jako przyszła właścicielka ogarka a od dawna już ogaromaniak na całego:) Łatwiej na forum świeżynce Świeżynka się odważyć bo im dalej w las tym trudniej z tą śmiałością będzie :?
Pozdrawiam wszystkich.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Re: Witam się serdecznie z serdecznymi:)

Post autor: Ania W »

Witam!
Ja tam chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o świeżynce ;)
Na ile ogarze plany są już doprecyzowane?
Awatar użytkownika
ketrin

Post autor: ketrin »

witaj i śmiało opowiadaj :)
bea100

Post autor: bea100 »

Witaj Miszakai :D Wspaniale, że jesteś tu z nami :!:
To ja uchylę rąbka tajemnicy- Miszakai czeka na ogareczka z mojej hodowli- mamy obie nadzieję, że za niecałe dwa miesiące wymarzony ogarek Miszakai pojawi się na tym najlepszym ze światów :idea: a Miszakai wklei swój pierwszy ogarkowy avatarek :D
A teraz śmiało- pytaj o wszystko, tu nie ma głupich pytań, rozmawiaj z nami, czekamy z wyciągniętą pomocną dłonią :P
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

Dziękuję bea za powitanie... Aniu W. - poznałyśmy się na wystawie, gdzie byłaś z Harmonią. Potem się przejechałam do Ożarowa popatrzeć na małe Gawry majowe, no i już wiedziałam, że w przyszłym roku to już na pewno...:). No i tak czytam i czytam i pytać już nie wiem o co bo raz myślę, że wyczytałam już wszystko a raz, że nie wiem już nic. Mam na imię Marta, mieszkamy z Kubą i Iwo w Warszawie, także stołeczny ogar kolejny będzie ale i działkowy i plenerowy też;). Pytania urodzą się zapewne już niebawem, w dosłownym tego słowa znaczeniu...:)
Obrazek
Maciej Osiński

Post autor: Maciej Osiński »

witamy. Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

Witaj Marta:) Wspaniale że do nas dołączyłaś. Ja mam ogara od 5 i pół miesiąca i nie wyobrażam sobie domu bez niego i nie pamiętam już jak mój dom wyglądał BEZ ogara:) Pytaj o wszytko bo są to wspaniałe osoby, które odpowiedzą Ci na wszystkie pytania. Ja też pytałam i też mi tłumaczyły. I wiem więcej ale nadal pytam. A od nas "nowicjuszy" możesz dowiedzieć się o przepisach na sałatki, pośmiać z dowcipów i pogadać o.. niczym:) I opowiemy Ci o naszych pierwszych chwilkach z ogarkami:) Super że jesteś:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Post autor: Malgosiaczek_27 »

Witaj serdecznie, ja jak byłam obejrzeć maluszki ślicznej Gawry, to mój maluszek już szalał z z Rumbą na ogródku u Hani ;) A tez w maju byliśmy w odwiedzinach ;) Mały Ogarek to coś wspaniałego, a im większy tym wspanialszy ;) Pytaj o wszystko co tylko przyjdzie do głowy, podamy nawet przepis na sałatkę, jak to powiedziała Dorota ;) Razem z naszą Nutka gorąco pozdrawiamy :)
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
Awatar użytkownika
carmen

Post autor: carmen »

witam szczęśliwca :mrgreen:
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Witaj serdecznie :mrgreen: A ja dodam od siebie że nie tylko na sałatki :lol:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
ODPOWIEDZ