ALTO - szczeniaczkowo w Warszawie
ALTO - szczeniaczkowo w Warszawie
W czerwcu rozpoczynamy w Warszawie szkolenie dla najmłodszych - psich maluchów w wieku 7 tygodni - 4 miesiące. Ze względu na wiek psów spotkania będą się odbywały na bezpiecznym, specjalnie wyposażonym, ogrodzonym terenie przy ulicy Zadumanej. Całość będzie obejmowała 8 godzin podstaw posłuszeństwa i 8 godzin planowej socjalizacji. Zajęcia socjalizacyjne będą przeprowadzane indywidualnie dla każdego psa.
Przyjmujemy tylko 5-6 psów.
kontakt: 0-604-14-90-21, yulma@o2.pl
0-602-552-638, olfactus1@poczta.onet.pl
Przyjmujemy tylko 5-6 psów.
kontakt: 0-604-14-90-21, yulma@o2.pl
0-602-552-638, olfactus1@poczta.onet.pl
Ostatnio zmieniony wtorek 02 lut 2010, 11:24 przez hania, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Szczeniaczkowo w Warszawie
Haniu- super sprawa
Już zaprosiłam Umbrę oraz Uroka- dwa warszawskie Hultajki - wiem, że i Ty do nich napisałaś
- mam nadzieję, że ich przyszli opiekunowie w żadnym razie nie przegapią takiej okazji !!! 

Już zaprosiłam Umbrę oraz Uroka- dwa warszawskie Hultajki - wiem, że i Ty do nich napisałaś

-
no tak, ale Hania pisze o czerwcu, a maludy będą do odbioru chyba dopiero w lipcu? Tak, czy już wcześniej?bea100 pisze:Haniu- super sprawa![]()
Już zaprosiłam Umbrę oraz Uroka- dwa warszawskie Hultajki - wiem, że i Ty do nich napisałaś- mam nadzieję, że ich przyszli opiekunowie w żadnym razie nie przegapią takiej okazji !!!

W lipcu. Ale myślę, że szybko dołączą a Hania i AniaRe "potrzymają" te dwa miejsca 

Zaczynamy pod koniec czerwca i będziemy bardzo indywidualnie traktować każdego psiaka tak, ze nie ma problemu - nawet te co dołączą później bedą miały odpowiednią ilość zajęć.
-
Super!hania pisze:Zaczynamy pod koniec czerwca i będziemy bardzo indywidualnie traktować każdego psiaka tak, ze nie ma problemu - nawet te co dołączą później bedą miały odpowiednią ilość zajęć.

Ech, szkoda Diamantino, że nie mieszkasz w Wwie lub okolicach 

Zapomniałam napisać, ze szkolenie jest rekomandowane przez fundacje Razem Łatwiej - Zwierzęta Przełamuja Bariery, zajmującą się dogoterapią.
-
no szkoda i to bardzo szkodabea100 pisze:Ech, szkoda Diamantino, że nie mieszkasz w Wwie lub okolicach

We wrześniu rusza kolejna grupa. Chętnych zapraszamy do kontaktu PW, mailem lub telefonicznego.
Fotki z przedszkola - na razie z częsci programu socjalizacji:
Jedzenie z lustra:

Szeleszcząca folia:

Wieszak z hałasującymi w różny sposób butelkami:

Nauka wkładania pyska w kaganiec (pies wkłada pysk do środka sam a nie ma nasuwany kaganiec na pysk):

Nietypowe i niestabilne podłoże:

Cd. dziwnych podłoży - hałasująca blacha:

"Straszna baba":

Wyjadanie smaczków z "dziwnych" miejsc:

Tunel:

Ćwiczenia na różnych podłożach:

Fotki z przedszkola - na razie z częsci programu socjalizacji:
Jedzenie z lustra:

Szeleszcząca folia:

Wieszak z hałasującymi w różny sposób butelkami:

Nauka wkładania pyska w kaganiec (pies wkłada pysk do środka sam a nie ma nasuwany kaganiec na pysk):

Nietypowe i niestabilne podłoże:

Cd. dziwnych podłoży - hałasująca blacha:

"Straszna baba":

Wyjadanie smaczków z "dziwnych" miejsc:

Tunel:

Ćwiczenia na różnych podłożach: