Zbyszek i Balt witają wszystkich
Zbyszek i Balt witają wszystkich
Ta guła która nie wie jak jego pies ma na imię to oczywiście Zbyszek. Pies to Balt z Bobrownickiej Posesji.
Prawo go głaskania/ciągnięcia za ogon/ przypisują sobie jeszcze dwie panie Ala i Ola.
Zdęcia będą jak się z nim dogadam.
Prawo go głaskania/ciągnięcia za ogon/ przypisują sobie jeszcze dwie panie Ala i Ola.
Zdęcia będą jak się z nim dogadam.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Re: Zbyszek i Balt witają wszystkich
Witamy serdecznie! 
Skoro wysłałeś zdjęcia do galerii to jakoś musiałeś się z nim dogadać
"Instrukcja" wklejania fotek znajduje się tutaj -> viewtopic.php?f=30&t=155 ale jak będziesz miał problem, sądzę że każdy pomoże 
i najważniejsze - skąd jesteście?

Skoro wysłałeś zdjęcia do galerii to jakoś musiałeś się z nim dogadać

i najważniejsze - skąd jesteście?

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Ja się z nim probuję dogadać tylko on ze mną nie chce.
Lokalizacja Ziemia Dobrzyńska.
Mam nadzięję,że ze sporą grupą forumowiczów uda się zawrzeć osobistą znajomość w Nowym Dworze gdzie czterołapy zgłosił się w klasie młodzieży.
Lokalizacja Ziemia Dobrzyńska.
Mam nadzięję,że ze sporą grupą forumowiczów uda się zawrzeć osobistą znajomość w Nowym Dworze gdzie czterołapy zgłosił się w klasie młodzieży.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Cześć
A na tej Ziemi Dobrzyńskiej to u góry czy na dole ?
A w Opolu będziecie ?
Więcej pytań narazie nie mam

A na tej Ziemi Dobrzyńskiej to u góry czy na dole ?

A w Opolu będziecie ?
Więcej pytań narazie nie mam

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
W samym środku. Tak samo daleko do Skrwy jak do Drwęcy a na dobrą sprawę i do Wisły. W sprawie wyjazdu do Opola to decyzja zapadnie zapewne w ostatniej chwili. Choć nie ukrywam, że są takie plany.
Dopóki nie uda mi się wkleić zdjęć to garść innych informacji.
W niedzielę 15 marca minął rok jak- po dwunastu latach czekania na powrót Państwa z pracy -za Tęczowy Most wybrał się Dżek Jołuma /Kazan/ wspaniały okaz malamuta. Pierwszy odruch nigdy więcej żadnego psa. Po niespełna sześciu miesiącach na czwarte piętro bez windy zawitał OP Balt. Urodzony 30 maja 2008r. w hodowli Z Bobrownickiej Posesji Państwa Świniańskich. Ojciec Idol Marcelowe Ogary po Sułtanie Uszy na Wiatr i Hajdzie Ogarusy. Matka- wspaniała Axana Słopnicka Przełęcz po Jantarze Ogarusy i Iwie Nutce z Rydzyńskiego Lasu.
O ile mi wiadomo to na forum brak nabliższej rodziny, może z wyjątkiem Łazika, za to jest sporo dalszych krewnych. Pozdrawiamy wszystkich jednakowo serdecznie.
Po łykendzie może lepiej będzie i uda się na tyle oswoić sprzęt, że możliwe się stanie wstawienie zdjęć. Uf rozpisałem się.
Dopóki nie uda mi się wkleić zdjęć to garść innych informacji.
W niedzielę 15 marca minął rok jak- po dwunastu latach czekania na powrót Państwa z pracy -za Tęczowy Most wybrał się Dżek Jołuma /Kazan/ wspaniały okaz malamuta. Pierwszy odruch nigdy więcej żadnego psa. Po niespełna sześciu miesiącach na czwarte piętro bez windy zawitał OP Balt. Urodzony 30 maja 2008r. w hodowli Z Bobrownickiej Posesji Państwa Świniańskich. Ojciec Idol Marcelowe Ogary po Sułtanie Uszy na Wiatr i Hajdzie Ogarusy. Matka- wspaniała Axana Słopnicka Przełęcz po Jantarze Ogarusy i Iwie Nutce z Rydzyńskiego Lasu.
O ile mi wiadomo to na forum brak nabliższej rodziny, może z wyjątkiem Łazika, za to jest sporo dalszych krewnych. Pozdrawiamy wszystkich jednakowo serdecznie.
Po łykendzie może lepiej będzie i uda się na tyle oswoić sprzęt, że możliwe się stanie wstawienie zdjęć. Uf rozpisałem się.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Witajcie bardzo miło, ze do nas trafiliście.
A ja mam dla Ciebie niespodziankę maluchy z Bobrownickiej Posesji
A ja mam dla Ciebie niespodziankę maluchy z Bobrownickiej Posesji
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
o wow
witajcie
witajcie
Witaj serdecznie ZbyszkuC. Cieszy mnie, że do nas dołączyłeś. I że będziesz pieska pokazywał i wystawiał (brawo!!! będę Wam bardzo kibicowała! Twój pies prowadzi cenną hodowlanie linię- dla Wszystkich ogarowiczów- a dla hodowców szczególnie...).
Moja kochana Dunia ma Rydzyński Las (jej matka to Tajga Z Rydzyńskiego Lasu). Tak czy siak- my po kądzieli rodzina jesteśmy (zresztą tej dalszej rodziny się doczytasz tu więcej
).
Zresztą- my tu wszyscy jedna wielka rodzina ogarza
Skoro umiesz już zamieszczać zdjęcia- to ja poproszę o aktualne portreciki Twojego ogarka
Moja kochana Dunia ma Rydzyński Las (jej matka to Tajga Z Rydzyńskiego Lasu). Tak czy siak- my po kądzieli rodzina jesteśmy (zresztą tej dalszej rodziny się doczytasz tu więcej

Zresztą- my tu wszyscy jedna wielka rodzina ogarza

Skoro umiesz już zamieszczać zdjęcia- to ja poproszę o aktualne portreciki Twojego ogarka