Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych Warszawa, 15.09.2019
Moderator: BACHMATsforanemroda
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych Warszawa, 15.09.2019
Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych (CAC)
Warszawa, 15.09.2019
sędzia Leszek Siejkowski
My zgłoszone.
Kto jeszcze?
Pozostało 9 dni!!
Warszawa, 15.09.2019
sędzia Leszek Siejkowski
My zgłoszone.
Kto jeszcze?
Pozostało 9 dni!!
Re: Krajowa Stołeczna Wystawa Psów Rasowych Warszawa, 15.09.2019
Migotka z Nadbużańskich Ścieżek w Młodzieży 

Ania, Łukasz i MIGOTKA z Nadbużańskich Ścieżek
Istnieje już wątek <<Krajowa Wystawa Psów Rasowych 15.09.2019 Stara Miłosna>> założony 3.07.2019 przez niejaką kasiawro.
Po ostatnich wydarzeniach na wystawie w Białymstoku mocno zastanawiam się nad odpuszczeniem sobie wystaw . Atmosfera robi się niemiła po ocenach sędziów ,jakieś pretensje , niedomówienia - spory na forum Ogaromaniaków. Nie wiem czy chcę jeszcze rywalizować w obecnie jeżdżącej stawce właścicieli ogarów . Po ostatnich telefonach muszę to sobie mocno przemyśleć. Może zacznę odwiedzać tylko wystawy bez swoich suk lub ograniczę się tylko do Warszawy, Pruszkowa i Legionowa. Może tekst sarkastyczny ale dla mnie sposób traktowania wystaw przez niektórych jest dla mnie dziwny.
Myślę że zależy to od tego kto z jakim nastawieniem i po co jedzie na wystawę - czy zależy mu tylko na splendorze i chwaleniu się BOB-ami i innymi tytułami, czy jedzie aby spędzić miło czas wśród ludzi, którzy mają podobne zainteresowania, pasje...... My z Elja jeździmy głównie w celu socjalizacji młodej w dużych skupiskach ludzi i psów, bo tego na co dzień nie mamy, i dla mnie większym sukcesem jest to jak zachowywała się w nieznanym środowisku z masą rozproszeń, niż sukcesy ringowe..... Gdyby mi bardzo zależało na sukcesach wystawowych to Elje pewnie wystawiałaby moja bliska koleżanka, która kilka lat temu była zwyciężczynią Polski w junior handlingu (nawet mi kilka razy proponowała że to ona będzie Elję wystawiać, ale odmówiłam)....... więc "męczę" się sama....lusia pisze: ↑piątek 23 sie 2019, 15:19 Po ostatnich wydarzeniach na wystawie w Białymstoku mocno zastanawiam się nad odpuszczeniem sobie wystaw . Atmosfera robi się niemiła po ocenach sędziów ,jakieś pretensje , niedomówienia - spory na forum Ogaromaniaków. Nie wiem czy chcę jeszcze rywalizować w obecnie jeżdżącej stawce właścicieli ogarów . Po ostatnich telefonach muszę to sobie mocno przemyśleć. Może zacznę odwiedzać tylko wystawy bez swoich suk lub ograniczę się tylko do Warszawy, Pruszkowa i Legionowa. Może tekst sarkastyczny ale dla mnie sposób traktowania wystaw przez niektórych jest dla mnie dziwny.

My na te wystawę chyba się zgłosimy, bo niedaleko nas, zaledwie kilka km od naszego domu......Nie wiem tylko w której klasie
Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
- WOJAN OGARUSY
- Gadu-Gadu: 0
A jakby tą " obecnie jeżdżącą stawkę właścicieli ogarów " zresocjalizować w Julinku?lusia pisze: ↑piątek 23 sie 2019, 15:19 Po ostatnich wydarzeniach na wystawie w Białymstoku mocno zastanawiam się nad odpuszczeniem sobie wystaw . Atmosfera robi się niemiła po ocenach sędziów ,jakieś pretensje , niedomówienia - spory na forum Ogaromaniaków. Nie wiem czy chcę jeszcze rywalizować w obecnie jeżdżącej stawce właścicieli ogarów . Po ostatnich telefonach muszę to sobie mocno przemyśleć. Może zacznę odwiedzać tylko wystawy bez swoich suk lub ograniczę się tylko do Warszawy, Pruszkowa i Legionowa. Może tekst sarkastyczny ale dla mnie sposób traktowania wystaw przez niektórych jest dla mnie dziwny.

- BACHMATsforanemroda
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
My wystawę odpuszczamy
Chociaż pewnie pooglądać podjadę!
Chętnie też wystawię jakiegoś ogarka
(bo to ta wystawa związana ze zlotem?
)

Chętnie też wystawię jakiegoś ogarka

(bo to ta wystawa związana ze zlotem?

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
My będziemy na zjeździe ogarów
kogo jeszcze spotkamy?
Może Norę wystawić? Ale ta wariatka pewnie,się zestresuje jazdą, chociaż może po dwu dniach z ogarami, będzie bardziej wyluzowana....
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dziękuję KrzysiekS za czujność, wątek zdublowany usunięty.
Psy - Males
Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 687
Anna Wiśniewska i Szymon Wiśniewski
Klasa otwarta - Open Class 3 688 - 690
Piotr Maroński
WOJAN Ogarusy
ZADZIOR Ogarusy
Klasa użytkowa - Working Class 1 691
PRAWDZIWEK Olfactus
Klasa championów - Champion Class 1 692
ONDRASZEK z Gończaków
Suki - Females