Z FB:
"Kochani, dzisiaj (tj. czwartek, 21.09.2017) w godzinach przedpołudniowych na terenie miejscowości Kołaków/Ostrówek (gmina Dąbrówka) koło Radzymina został znaleziony ogar polski. Jest to starszy pies, zadbany, bardzo przyjazny, wesoły, kontaktowy i świetnie komunikuje się z człowiekiem. Na szyi ma brązową obrożę oraz dwie obroże p-kleszczowe."
https://www.facebook.com/elzbieta.miode ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: to chyba Larguś
edit2: tak porównałam, Largusiowa mordka chyba bardziej siwa...
ogar znaleziony niedaleko Radzymina
ogar znaleziony niedaleko Radzymina
Ostatnio zmieniony czwartek 21 wrz 2017, 18:43 przez Ewka, łącznie zmieniany 2 razy.
Byleby w sercu ciągle maj!
Re: ogar znaleziony niedaleko Radzymina
Psiak ma trzy obroże i na żadnej numeru telefonu do właściciela, szkoda.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ojej, czyli już w domku?
Przeczytałam opis i od razu pomyślałam o Largo.
Po tylu latach jeden gigant to nic
.
Przeczytałam opis i od razu pomyślałam o Largo.
Po tylu latach jeden gigant to nic

Tak - wszystko dobrze się skończyło 

miał adresówkę ale na szwendaczce gdzieś zahaczył i zgubiłEni pisze:Psiak ma trzy obroże i na żadnej numeru telefonu do właściciela, szkoda.

Gratulacje za błyskawiczną akcję
chyba jednak najlepiej sprawdzają się obroże z napisanym lub wyszytym nr telefonu, moje dziewczyny ciągle gubiły adresówki w krzakach.

chyba jednak najlepiej sprawdzają się obroże z napisanym lub wyszytym nr telefonu, moje dziewczyny ciągle gubiły adresówki w krzakach.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Zdecydowanie. Czasami ktoś nie może psa złapać albo się go boi a z daleko numer można odczytać. Ja staram się pisać na obrożach czarnym markerem numer telefonu.SARABANDA pisze:Gratulacje za błyskawiczną akcję![]()