konkurs dzikarzy i tropowców Wejsuny 14.10.2017
konkurs dzikarzy i tropowców Wejsuny 14.10.2017
Ponieważ nie miałam szczęścia w tym roku i nie załapałam sie na konkurs w Piotrkowie Tryb. a także dzikie tłumy zgłosiły się do Orzechowa ( ja już byłam poza listą rezerwową)" rzutem na taśmę" zdołałam zgłosić się do Wejsun . Przynajmniej jeden konkurs w tym roku uda mi się zaliczyć . Jakie będą rezultaty nie wiem . Bardzo mało pracowałam z suczkami więc nie liczę na sukcesy . Mam nadzieję na poprawną pracę dziewczyn na konkursie i ukończenie prób. Czy jakiś ogarek tam się wybiera ?
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: konkurs dzikarzy i tropowców Wejsuny 14.10.2017
Trzymam kciuki, ważne chęci
!!!

No to fajnie - czyli jednak się spotkamy 
Z naszej rodziny Orawa na tropowce, Ugryź na dzikarze.
A wy?

Z naszej rodziny Orawa na tropowce, Ugryź na dzikarze.
A wy?
Lusia pierwszy raz spróbuje swoich sił w konkursie dzikarzy a Madzia w tropowcach .
Trzymamy kciuki za wszystkich ; my jedziemy na " konkursowy rekonesans" do Piotrkowa w niedzielę 
Niestety tylko na rekonesans w konkursie dzikarzy , bo na coś więcej to jeszcze za wcześnie

Niestety tylko na rekonesans w konkursie dzikarzy , bo na coś więcej to jeszcze za wcześnie

No i żeśmy sobie z dziewczynami się pokonkursowały . Otrzymałam właśnie sms-a że konkursy odwołane. Cisnie mi sie niecenzuralne słowo do ust.A to był ostatni konkurs w tym roku.
ASF
Powiatowy zarządził odwołanie
A my zapisane od sierpnia ...

Łączę się w smutku .
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
To dla dobra psów. Ciesz się bo nie ma co ryzykować.Ania W pisze:ASFPowiatowy zarządził odwołanie
![]()
No to mam pytanie nieco poza wątkiem głównym - czy ASF jest zagrożeniem też dla psów czy innych zwierząt domowych? Mięso świń zagrożonych/zarażonych ASF-em podobno jest po przeróbce bezpieczne dla ludzi.