Muszę przyznać, że większość blogów na tym forum przeczytałam zanim zdecydowałam się na zakup ogara (jak mawiają niektórzy: przeczytałam cały internet

Dzięki Waszym blogom mogłam poczuć jak to jest być właścicielką ogara. Wiele wątków poruszało trudne tematy, wzruszało a nawet zniechęcało (wątek: zdecydowany

Zauważyłam, że część osób jest na ogarkowie już prawie 10 lat i nadal aktywnie

Ale najważniejsze, dla osoby takiej jak ja, dołączającej teraz, jest to, że Wasze blogi to już kawał historii oraz dokumentacja pasji, jaką wspólnie posiadacie. Sorry za sentymentalizm

Jestem osobą nieposiadającą konta na facebooku, bo generalnie chyba jestem bardziej introwertyczką, ale muszę przyznać, że miło jest sprawdzać codziennie czy są jakie nowe wpisy na ogarkowie

Do rzeczy: Leon rośnie, rozrabia, w sensie: rozkręca się i odkrywa kolejne przyjemności życia.
Pomimo tego, że ma swoje miejsce, sprawdza czy gdzieś indziej nie jest może wygodniej??? (co widać na załączonych obrazkach)
Z tematów praktycznych, mam pytanie: czy był już gdzieś poruszany wątek nauki chodzenia na smyczy, bo nie mogę znaleźć, a nie wiem czy jest sens uczyć tego nie wychodząc poza teren własnej działki? Czekamy ze spacerami po lesie jeszcze 3 tygodnie bo dopiero dzisiaj byliśmy na drugim szczepieniu. Dołączam kolejne zdjęcia i pozdrawiam.