Ogary polskie "z Krynickiej Doliny"
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Ogary polskie "z Krynickiej Doliny"
Miło nam poinformować iż w dniu 3 lipca 2015 roku w hodowli z Krynickiej Doliny przyszło na świat 12 szczeniąt pięknej rodzimej rasy OGAR POLSKI. Rodzicami maluchów są:
M: Impresja z Beskidzkich Wysp FCI, ChP, KT II, KD II, sunia z bardzo znanej i utytułowanej hodowli, w kniei miłośniczka polowań na dziki, w domu troskliwa opiekunka dzieci
oraz
O: Bartnik Herbu Węszynos (ChP na ukończeniu) niezwykle spokojny i oddany stróż domostwa, w sforze z Impresją niestrudzony towarzysz łowów.
Szczenięta od pierwszych dni życia mają codzienny kontakt z dziećmi, przez co w dorosłym życiu stają się ich oddanymi opiekunami.
Zainteresowanych nabyciem tej pięknej (nieco zapomnianej i nie docenianej) polskiej rasy psów myśliwskich, których główną zaletę - "ogarze granie" - opisywało wielu polskich poetów, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Szczenięta po obowiązujących szczepieniach i odrobaczaniu, z tatuażem i metryczką będą do odbioru pod koniec sierpnia 2015.
tel. 605 574 255
https://www.facebook.com/pages/Hodowla- ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
M: Impresja z Beskidzkich Wysp FCI, ChP, KT II, KD II, sunia z bardzo znanej i utytułowanej hodowli, w kniei miłośniczka polowań na dziki, w domu troskliwa opiekunka dzieci
oraz
O: Bartnik Herbu Węszynos (ChP na ukończeniu) niezwykle spokojny i oddany stróż domostwa, w sforze z Impresją niestrudzony towarzysz łowów.
Szczenięta od pierwszych dni życia mają codzienny kontakt z dziećmi, przez co w dorosłym życiu stają się ich oddanymi opiekunami.
Zainteresowanych nabyciem tej pięknej (nieco zapomnianej i nie docenianej) polskiej rasy psów myśliwskich, których główną zaletę - "ogarze granie" - opisywało wielu polskich poetów, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Szczenięta po obowiązujących szczepieniach i odrobaczaniu, z tatuażem i metryczką będą do odbioru pod koniec sierpnia 2015.
tel. 605 574 255
https://www.facebook.com/pages/Hodowla- ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;
- weszynoska
- Kontakt:
Re: Ogary polskie "z Krynickiej Doliny"
Miło mi poinformować, że tatuś miotu, na dzisiejszej wystawie w Nowym Targu ukończył Championat Polski
wygrał rasę i był III w grupie i III w rasach polskich.
Zdjęcia maluszków pojawią się w najbliższym czasie.

Zdjęcia maluszków pojawią się w najbliższym czasie.
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
WOW! Gratulujemy szczęśliwemu tatusiowi
I czekamy na zdjęcia maluchów 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

- weszynoska
- Kontakt:
link do FB ze zdjęciami maluszków...
no i która sunia najładniejsza??
sorki...nie mam czasu ściągać zdjęć i wrzucać przez zewnętrzny link....lato u nas to praca praca praca
no i która sunia najładniejsza??
sorki...nie mam czasu ściągać zdjęć i wrzucać przez zewnętrzny link....lato u nas to praca praca praca

- weszynoska
- Kontakt:
3 tygodniowe maluszki
Dostałam takie zdjęcia bez opisów, to nie wiem który maluszek to piesek a która suczka

Świetne są 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Brawo dla Bartnika 
Ale kłębowisko przy mleczarni

Ale kłębowisko przy mleczarni

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Jaka stonka, aż mnie skręca
Mam nadzieję, że jeszcze fotki jakieś będą.

Mam nadzieję, że jeszcze fotki jakieś będą.
Czy znane są imiona szczeniaków ?