Józef Wyautowany ....

Józef
Gadu-Gadu: 3660621

Józef Wyautowany ....

Post autor: Józef »

No to się przedstawię jeszcze raz.... Wczoraj zostałem wyautowany z ZIELONEGO FORUM za przeciwstawienie się chamstwu tolerowanemu przez Moderatora. Tego się nie spodziewałem - tak więc przedstawiam się Wam ponownie - tym razem jako BANITA :happy3: Sam jestem zaskoczony, nie napiszę czym bo już wszystko zostało napisane.

Tak poważnie - uprzejmie proszę o przekazanie ode mnie wszystkim uczestnikom ZIELONEGO życzeń Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. :zgoda:

Tutaj zapewne jeszcze zdążę :prosze_1:
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Re: Józef Wyautowany ....

Post autor: dorob62 »

Józef
Witaj:)
No to wszedłeś do panteonu słynnych banitów: bracia polscy, Mikołaj Abramowicz (wojewoda trocki), Krzysztof Ciechanowiecki, Michał Dzierżanowski, Zygmunt Kaczkowski, Jan Kuźma, Jerzy Sebastian Lubomirski, Franciszek Jerzy Ossoliński, Jan Chryzostom Pasek, Adam Poniński (zm. 1798), Hieronim Radziejowski, Dymitr Sanguszko, Krzysztof Zborowski (podczaszy koronny), Samuel Zborowski, Samuel Łaszczczy w końcu słynny Robin Hood. :jezyk_3: :happy3:
A poza tym banicja zawsze lepsza niż infamii:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Józef

Tak, mam nadzieję że Sołtys jest merytoryczny, kulturalny, potrafi przyznać się do błędu i nie przesiąkł metodami z poprzedniej epoki. Tak, G nie ma co przenosić. Ale ja dalej jestem zaskoczony..... Normalny Kaczoland na zielonym....Nie mogę uwierzyć.....
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Awatar użytkownika
dorob62

mam nadzieję że Sołtys jest merytoryczny, kulturalny, potrafi przyznać się do błędu i nie przesiąkł metodami z poprzedniej epoki.
NASZ Sołtys???
NASZ Sołtys jest SUPER:)
I WCALE NIE PUCUJĘ (jak mówią dzieci):)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Awatar użytkownika
Administrator
Sołtys Wsi Ogarkowo

Post autor: Administrator »

Józef pisze:Tak, mam nadzieję że Sołtys jest merytoryczny, kulturalny, potrafi przyznać się do błędu i nie przesiąkł metodami z poprzedniej epoki.
Sołtys się stara a metodami z poprzedniej epoki nie zdążył przesiąknąć, bo chyba za późno na świat przyszedł aby zbyt dużo tych złych wzorców się naoglądać ;)

Natomiast urzędowym tonem przypominam, że jest to dział 'Przedstaw się' Czekoladowego Forum a nie 'Hyde Park' Zielonego Forum :nunu:

ps. Józefie, zawsze trzeba liczyć się z tym, że można za darmo łomot zarobić jak się po innych wsiach chodzi :jezyk_3:
Pozdrawiam
Administrator wioski Ogarkowo
Józef

Administrator pisze:ps. Józefie, zawsze trzeba liczyć się z tym, że można za darmo łomot zarobić jak się po innych wsiach chodzi :jezyk_3:
dobre!!!!
w każdej wsi coś nowego zobaczyć można :)
przyjmuję że trochę nagiąłem, ale prezentuję się jako Banita, odpuść dla dobra sprawy. :zgoda:

P.S. Moralne zwycięstwo odniesione , chamskie posty na "zielonym" Ania usunęła :piwko: Zaglądać mi nie zabronili :gleba:
bea100

Post autor: bea100 »

Nie przenośmy tamtego tutaj. Tam było niefajnie to się stamtąd sama wyniosłam.
Ja jestem za tym by to co zielone zostało na zielonym- tu jest czekoladowo. I kropka.

A Banita?- podoba mi się jako imię dla ogara (Dorob- dopisz do naszej listy plizzzz :lol: )
Awatar użytkownika
dorob62

Oczywiście dopiszę:)
Józef

bea100 pisze:A Banita?- podoba mi się jako imię dla ogara
Noo..... nawet bym nie pomyślał. Pasuje :)
Awatar użytkownika
Administrator
Sołtys Wsi Ogarkowo

Post autor: Administrator »

Posty nie związane z tematem i komentujące aktualną sytuację na Zielonym Forum zostały stąd usunięte.
Jeżeli tam nie można tego komentować, to tutaj tym bardziej nie jest to miejsce do tego stosowne.
Pozdrawiam
Administrator wioski Ogarkowo
Zablokowany