7.09.2013 Reg. Konkurs Tropowców im. płk Pawłusiewicza W-wa
7.09.2013 Reg. Konkurs Tropowców im. płk Pawłusiewicza W-wa
Informujemy, że w dniu 7 września 2013 r w Zamostkach odbędzie się Regionalny Konkurs Tropowców im. płk Józefa Pawłusiewicza. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest przysłanie wypełnionego, podpisanego formularza zgłoszeniowego wraz z kserokopią metryki/rodowodu psa oraz uiszczenie wpisowego w wysokości 100 zł w przypadku członków PZŁ lub 123 zł dla osób
z poza PZŁ na nr konta bankowego Zarządu Okręgowego PZŁ w Warszawie:
89 1050 1038 1000 0022 4999 1445
W tytule przelewu należy wpisać „Tropowce”, imię nazwisko zgłaszającego,w przypadku członków PZŁ nr legitymacji. Ilość psów biorących udział w konkursie ograniczono do 16.
W przypadku pytań lub problemów prosimy o kontakt z instruktorem Grzegorzem Kopciem g.kopec@pzlow.pl tel. (22) 825-66-10, (22) 825-30-03, (22) 631-25-75 wew. 105
Serdecznie Zapraszamy!
Formularze na stronie http://www.pzl.waw.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Miejsce : Warszawa , Marki (Nadleśnictwo Nadma)
z poza PZŁ na nr konta bankowego Zarządu Okręgowego PZŁ w Warszawie:
89 1050 1038 1000 0022 4999 1445
W tytule przelewu należy wpisać „Tropowce”, imię nazwisko zgłaszającego,w przypadku członków PZŁ nr legitymacji. Ilość psów biorących udział w konkursie ograniczono do 16.
W przypadku pytań lub problemów prosimy o kontakt z instruktorem Grzegorzem Kopciem g.kopec@pzlow.pl tel. (22) 825-66-10, (22) 825-30-03, (22) 631-25-75 wew. 105
Serdecznie Zapraszamy!
Formularze na stronie http://www.pzl.waw.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Miejsce : Warszawa , Marki (Nadleśnictwo Nadma)
Re: 7.09.2013 Reg. Konkurs Tropowców im. płk Pawłusiewicza W-wa
I po konkursie!
Szkoda, że tak mało ogarów (3) i gończych (5) się zgłosiło.
Impreza naprawdę dobrze zorganizowana, że świetną oprawą ( galeria fotografii pod chmurką związana oczywiście tematycznie z patronem, spotkanie z przedstawicielem rodziny, który udostępnił nagranie wywiadu z płk Pawłusiewiczem i wszyscy mogliśmy wysłuchać opisu pracy jego ogarów
)
Do tego świetna atmosfera i naprawdę zacne nagrody
Zgłoszonych było 18 psów.
Z reprezentantów ogarów z dyplomami były zakończyły dwa: Łoza dyplom III stopnia i lok.7/18.
Tym samym uważam, że Łoza powinna stać się niekoronowaną królową dyplomów III stopnia
. W jej przypadku korona raczej nie utrzyma się na łebku
Niestety po świetnym stylowo Łajsie powróciła do tempa sprzed urlopu macierzyńskiego
Eryk czyli Echo Olfactus, dyplom III stopnia 9/18. Do tego debiutująca jako przewodnik ketrin dostała tytuł najlepszego menera konkursu
Z dodatkowych informacji : ścieżki naprawdę trudne, najtrudniejsze na jakich byłam a trochę już pochodziłam po tych ścieżkach konkursowo- warsztatowych. Przede wszystkim bardzo zróżnicowane terenowo - na jednej ścieżce suchy sosnowy las, spore pagórki, gęste krzaki,trawy, paprocie, podmokły teren.
No i wszechobecni grzybiarze
Ja zeszłam ze ścieżki...kawałek za mną komisja...a tuż za nimi z krzaków wyłoniły się dwie panie z wiaderkami
Fotki później
Szkoda, że tak mało ogarów (3) i gończych (5) się zgłosiło.
Impreza naprawdę dobrze zorganizowana, że świetną oprawą ( galeria fotografii pod chmurką związana oczywiście tematycznie z patronem, spotkanie z przedstawicielem rodziny, który udostępnił nagranie wywiadu z płk Pawłusiewiczem i wszyscy mogliśmy wysłuchać opisu pracy jego ogarów

Do tego świetna atmosfera i naprawdę zacne nagrody

Zgłoszonych było 18 psów.
Z reprezentantów ogarów z dyplomami były zakończyły dwa: Łoza dyplom III stopnia i lok.7/18.
Tym samym uważam, że Łoza powinna stać się niekoronowaną królową dyplomów III stopnia

Eryk czyli Echo Olfactus, dyplom III stopnia 9/18. Do tego debiutująca jako przewodnik ketrin dostała tytuł najlepszego menera konkursu

Z dodatkowych informacji : ścieżki naprawdę trudne, najtrudniejsze na jakich byłam a trochę już pochodziłam po tych ścieżkach konkursowo- warsztatowych. Przede wszystkim bardzo zróżnicowane terenowo - na jednej ścieżce suchy sosnowy las, spore pagórki, gęste krzaki,trawy, paprocie, podmokły teren.
No i wszechobecni grzybiarze

Ja zeszłam ze ścieżki...kawałek za mną komisja...a tuż za nimi z krzaków wyłoniły się dwie panie z wiaderkami

Fotki później

Dla każdego coś miłego

Opoka Olfactus

Oprawa - wystawa na temat Pawłusiewicza.

Kiedyś:jeden człowiek i dwa psy...teraz: jeden pies i dwa człowieki

Zbiórka

Losujemy

Teraz czekanie...

I niby skąd wszyscy tacy zmęczeni po tych konkursach ?;)

Ciekawostka

Nagrody

Zaraz będą wyniki

"A ty pamiętasz mnie jeszcze? "

I niby skąd wszyscy tacy zmęczeni po tych konkursach ?;)

Ciekawostka

Nagrody

Zaraz będą wyniki

"A ty pamiętasz mnie jeszcze? "

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje
No widać jak się namęczyliście.
Ania dzięki za fotkę Opoki. Ale czarnulka.

Ania dzięki za fotkę Opoki. Ale czarnulka.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
A proszę bardzo
Opoka ciemniutka i duża

Opoka ciemniutka i duża

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Piękne zdjęcia oddające klimat..aż się chce być
a Lutnia II to taka trochę ogarowa

a Lutnia II to taka trochę ogarowa

- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Łeb ma zupełnie Ogarzy. Gratulacje dla ŁOZY, ECHA i Przewodników.weszynoska pisze:... a Lutnia II to taka trochę ogarowa
Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Gratulacje dla naszych ogarków ! No i dla ketrin

Piękna oprawa konkursu, widać, że organizatorzy stanęli na wysokości zadania
Wyszynk też niczego sobie, podejrzewam, że nikt głodny stamtąd nie wyjechał

Piękna oprawa konkursu, widać, że organizatorzy stanęli na wysokości zadania

Wyszynk też niczego sobie, podejrzewam, że nikt głodny stamtąd nie wyjechał

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Fotki kapitalne, Fiordzikowa cora bardziej mamuskowata z wygladu.
Ketrin Wielkie Gratulacje!!! Kozy szczesliwy numer to 3.
Ketrin Wielkie Gratulacje!!! Kozy szczesliwy numer to 3.