Pierwsze zdjęcia jakie otrzymałem od Hodowcy - Pana Marka, przedstawiały Maka w następujący sposób:

Potem nastąpiło podjęcie decyzji i długie (w moim mniemaniu

W końcu po odbyciu ponad 300 kilometrowej podróży oraz mojej wstępnej integracji z psem, Mak zagościł w najpierw na fotelu pasażera, potem kierowcy aby na końcu zdecydować się na zajęcie tylnej kanapy i tam odbyć podróż do nowego domu.

Mimo moich obaw, podróż odbyła się spokojnie a Mak większość czasu przespał z głową wtuloną miedzy przednimi fotelami. Dzięki temu, ja zyskałem milutki podłokietnik a Mak miał zapewnione drapanie za uchem, przez większość część drogi do domu

Po przybyciu do domu, kolacja i deser

Potem nastąpiło zwiedzanie mieszkania:

Oraz chwila odstresowania przy suszonym uchu:

Następnego dnia, nastąpiły testy kanapowe:

Po czym Mak udał się coś przegryźć:

Z dnia na dzień, Mak staje się coraz śmielszy i kontaktowy, dużo śpi a jak już się obudzi to najpierw robi przegląd miseczek, po czym doprasza się pieszczot i chodzi za mną jak cień

Dzisiaj po poznaniu i odwiedzeniu Hani oraz Ani W, udaliśmy się w odwiedziny do znajomego, który posiada sukę - Gagę o psychice ogarowej

Część poczynań Maka w domu oraz podczas jego integracji z Gagą, uwieczniłem na filmie który można ściągnąć z poniższego adresu:
Pierwsze dni Maka w nowym domu i jego pierwszy psi przyjaciel

CDN...