Będą małe ogarki
Będą małe ogarki
Około 27 listopada 2008 urodzą się małe ogarki w hodowli "Południowa Knieja FCI".
Rodzicami będą :
KODA ze Stadniny Cisowiec
i
PIASTUN z Południowej Kniei
Zainteresowanych zapraszamy. Więcej informacji na stronie hodowli www.ogary.pl
Rodzicami będą :
KODA ze Stadniny Cisowiec
i
PIASTUN z Południowej Kniei
Zainteresowanych zapraszamy. Więcej informacji na stronie hodowli www.ogary.pl
Re: Będą małe ogarki
Witaj Kasiu!
Widzę że brat Pałasza doczeka się potomstwa
Gratulacje
Widzę że brat Pałasza doczeka się potomstwa

Gratulacje

To tym bardziej gratuluję 
Ja to chyba za leniwa jestem na to aby Pałaszowi panienkę znależć... po za tym nie mamy przeglądu hodowlanego i testów psychologicznych...

Ja to chyba za leniwa jestem na to aby Pałaszowi panienkę znależć... po za tym nie mamy przeglądu hodowlanego i testów psychologicznych...
Panienki to by same Pałasza znalazły ...gdyby były testy i przegląd, ale jeszcze nic straconego 

A gdzie szukać informacji o tych testach i przeglądzie?
Bo jechać 400 km na przegląd i testy to odpada.
Ja bym chciała mu to zrobić bo napewno to wielka satysfakcja dla właściciela jak jego psiak dochowa się potomstwa. Ty coś o tym wiesz Aniu , co?
Bo jechać 400 km na przegląd i testy to odpada.
Ja bym chciała mu to zrobić bo napewno to wielka satysfakcja dla właściciela jak jego psiak dochowa się potomstwa. Ty coś o tym wiesz Aniu , co?
Pałasz a gdzie mieszkasz? w tym roku klubówka w Opolu - to pewnie będzie okazja. W przyszłym roku Poznań.
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
My z Wawy jesteśmy - zawsze mamy daleko ;(
tylko bez smutnych minek
wawa akurat ogórem stoi... więc trzeba Hani przypilnowac, jak się zbierze pare psów to napewno będzie szansa na zorganizowanie przeglądu w Warszawie. Młodzieży troszke jest w stolicy więc wcześniej czy później to się odbędzie... zależy od organizacji ludzi
W tamtym roku np takie test odbyły się w Krośnie, bo pare psów się zebrało.

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
A czemu to Hanię trzeba przypilnować?