KWPR Radom 2.09.2012
Moderator: BACHMATsforanemroda
KWPR Radom 2.09.2012
Krajowa Wystawa Psów Rasowych
sędzia : Polgar Andreas
termin zgłoszeń do 23.08
sędzia : Polgar Andreas
termin zgłoszeń do 23.08
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: KWPR Radom 2.09.2012
A tu pomyślimy jeszcze. Jakiś dziwny sędzia

- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
no ja tym razem nie mam koleżanki na wyjazd co to razem jeździmy sobie, bo ja jedynie to na koniach umiem jeździć i na rowerze, więc cienko z moim przyjazdem....
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

No i z Nugatem jako jedyni reprezentowaliśmy rasę:)
Klasa pośrednia
NUGAT Olfactus I dosk., ...... ( nie wiem jak z innymi tytułami)
Klasa użytkowa
ŁOZA z Jaśminowej Ulicy, CWC, Zwycięzca, BOB
(skończyłyśmy championat - nareszcie mamy i różnych sędziów i odpowiedni odstęp
)
Mój pobyt na wystawie trwał...godzinę!
O 10.30 było już po ptakach
Jeszcze nigdy nie byłam na takiej wystawie.
Na finały nie zostałam, bo wg planu zaczynały się ok 15...a pięć godzin czekania to dla mnie trochę za długo.
Swoją drogą zastanawia mnie zawsze taka mała frekwencja na tej wystawie jeżeli chodzi o ogary.
Dojazd prosty jak drut - te warszawskie ogary mają nieco ponad godzinę świetną trasą (caaały czas prosto i w lewo
wcale nie trzeba kręcić). Teren fajny ( mały parking i dość ciasny choć za 15 zł
ale można zapewne poszukać czegoś w okolicy), sporo przestrzeni i duże ringi.
Sędzia sympatyczny ( będzie sędziował jeszcze w Kielcach), sprawny i lubiący punktualność.
Trudno mówić o jakimś typie ( mała reprezentacja) ale Łoza dostała bardzo pozytywną recenzję ( w tym "doskonała wielkość"
)
Natomiast zaskoczył mnie brak porównania psa z suką. Nugat zszedł z kartą oceny. Nie wiem, może nie dostał CWC. Ale przecież sędzia nie mógł zakładać, że suka dostanie CWC. W takim przypadku rozumiem brak porównania. Z drugiej strony jakby oba nie miały CWC to czy to oznacza że w rasie nie ma zwycięzcy? Może ktoś wie jako to jest...
Klasa pośrednia
NUGAT Olfactus I dosk., ...... ( nie wiem jak z innymi tytułami)
Klasa użytkowa
ŁOZA z Jaśminowej Ulicy, CWC, Zwycięzca, BOB
(skończyłyśmy championat - nareszcie mamy i różnych sędziów i odpowiedni odstęp

Mój pobyt na wystawie trwał...godzinę!
O 10.30 było już po ptakach

Na finały nie zostałam, bo wg planu zaczynały się ok 15...a pięć godzin czekania to dla mnie trochę za długo.
Swoją drogą zastanawia mnie zawsze taka mała frekwencja na tej wystawie jeżeli chodzi o ogary.
Dojazd prosty jak drut - te warszawskie ogary mają nieco ponad godzinę świetną trasą (caaały czas prosto i w lewo

Sędzia sympatyczny ( będzie sędziował jeszcze w Kielcach), sprawny i lubiący punktualność.
Trudno mówić o jakimś typie ( mała reprezentacja) ale Łoza dostała bardzo pozytywną recenzję ( w tym "doskonała wielkość"

Natomiast zaskoczył mnie brak porównania psa z suką. Nugat zszedł z kartą oceny. Nie wiem, może nie dostał CWC. Ale przecież sędzia nie mógł zakładać, że suka dostanie CWC. W takim przypadku rozumiem brak porównania. Z drugiej strony jakby oba nie miały CWC to czy to oznacza że w rasie nie ma zwycięzcy? Może ktoś wie jako to jest...

- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
My dostaliśmy dosk bez tytułów. Jak się ma takie jasne oczy to tak jest
Na ostatniej radomskiej wystawie też nie było porównania. Wtedy ani Iskra ani Nugat nie dostali Zwycięzcami.
No i Nugat jak na niego ładnie się zaprezentował, tylko ja raz się zapatrzyłam i wpadłam na taśmę

No i Nugat jak na niego ładnie się zaprezentował, tylko ja raz się zapatrzyłam i wpadłam na taśmę

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

To może my się do Kielc wybierzemy
Gratulacje dla Łozy

Gratulacje dla Łozy

- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Gratulacje 

- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
my nie mieliśmy czym pojechać, bo miałam w planie tą wystawę - Gryzoń przecież debiutował na wiosennej w tym roku w Radomiu w wieku 3 miesięcy i 1 dnia.
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;