Pies w typie ogara znaleziony we Wrocławiu (okol. Wojszyc)
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Pies w typie ogara znaleziony we Wrocławiu (okol. Wojszyc)
Znalazłam dziś w mojej skrzynce mailowej taką informację z prośbą o umieszczenie jej na ogarkowie:
We Wrocławiu w okolicach Wojszyc/Ołtaszyna znaleziono ogara lub psa w typie ogara.
Wszelkie informacje pod numerem tel 501 410 238
Ogłoszenie grzecznościowe. Plakaty ze zdjęciem psa wiszą w okolicach ul Pawiej, Przystankowej, Grota-Roweckiego.
Jeszcze nic nie wiem ale spróbuję tam zadzwonić.
We Wrocławiu w okolicach Wojszyc/Ołtaszyna znaleziono ogara lub psa w typie ogara.
Wszelkie informacje pod numerem tel 501 410 238
Ogłoszenie grzecznościowe. Plakaty ze zdjęciem psa wiszą w okolicach ul Pawiej, Przystankowej, Grota-Roweckiego.
Jeszcze nic nie wiem ale spróbuję tam zadzwonić.
- 1e2w3a
- Kontakt:
Re: Pies w typie ogara znaleziony we Wrocławiu (okol. Wojszyc)
Dzwoniłam pod podany numer i sprawa wygląda dobrze. Jeżeli nie znajdą się właściciele to pies prawdopodobnie zostanie u rodziców tego Pana, który dał to ogłoszenie. Na razie nikt się po niego nie zgłosił a ogłoszenie wisi już półtora tygodnia. Pies nie ma chipa ani pieczątki.
Tatuaż był sprawdzany i w uchu i w pachwinie? Może jakieś fotki?
- 1e2w3a
- Kontakt:
Z rozmowy wynikało, że tatuażu nie ma. Tan Pan ma też psa rasowego więc myślę, że wie gdzie mogą być tatuaże. Poza tym byli z nim u weterynarza a tam to powinni zwrócić uwagę na takie coś wiedząc , że to pies znaleziony.
Dali ogłoszenie i czekają na odzew. Myślę, że psu tam nie jest źle, zwłaszcza, że Ci państwo też wcześniej mieli psa.
Fotek nie mam, ale pewnie są na tym ogłoszeniu o zaginięciu. Może się tam wybiorę jutro lub pojutrze i je zobaczę.
Dali ogłoszenie i czekają na odzew. Myślę, że psu tam nie jest źle, zwłaszcza, że Ci państwo też wcześniej mieli psa.
Fotek nie mam, ale pewnie są na tym ogłoszeniu o zaginięciu. Może się tam wybiorę jutro lub pojutrze i je zobaczę.
Zapytałam bo wiem, że nie wszyscy wiedzą, że tatuaż może być tez w pachwinie. A cześć wetów, nie interesujących się psami rasowymi w ogóle nie wie, że jest coś takiego jak tatuaż.
Mam dziwne przeczucia, że to pies, który mieszkał przy tej hurtowni budowlanej z ul. Grota Roweckiego we Wrocławiu 

- 1e2w3a
- Kontakt:
Byłam wczoraj u tego ogarka znalezionego we Wrocławiu w okolicach Wojszyc/Ołtaszyna. Ogarek okazał się sunią w wieku ok. 7 miesięcy. Została nazwana Sarą. Nie jest to jej DS tylko DT. Trzeba będzie jej poszukać jakiegoś dobrego domku. Do tego czasu może jednak tam przebywać.
Zrobiłam jej trochę fotek ale łatwo nie było, bo suńka jest dość płochliwa. Ale przy swym „tymczasowym” Panu uspokoiła się i pozwoliła się „obcykać”. Tak więc większość zdjęć jest „spod stołu”.
Zrobiłam jej trochę fotek ale łatwo nie było, bo suńka jest dość płochliwa. Ale przy swym „tymczasowym” Panu uspokoiła się i pozwoliła się „obcykać”. Tak więc większość zdjęć jest „spod stołu”.

- Załączniki
-
- DSCF6440.JPG (87.84 KiB) Przejrzano 1802 razy
-
- DSCF6427.JPG (100 KiB) Przejrzano 1809 razy
-
- DSCF6444.JPG (91.02 KiB) Przejrzano 1810 razy
-
- DSCF6445.JPG (98.6 KiB) Przejrzano 1800 razy
-
- DSCF6448.JPG (106.53 KiB) Przejrzano 1798 razy
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Może by wrzucić ogłoszenie ze zdjęciami na fb ? Więcej ludzi będzie widziało. A sunia bardzo ładna 
p.s. ciekawe czy to aby nie kolejny, "urlopowy" pies

p.s. ciekawe czy to aby nie kolejny, "urlopowy" pies

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- 1e2w3a
- Kontakt:
No i znów się coś zmieniło w sytuacji suczki znalazionej we Wrocławiu w okolicach Wojszys/Ołtaszyna. Pan z jej dotychczasowego DT w piątek wyjeżdża i prawdopodobnie suńka wyląduje w schronisku. Potrzebny jej jest nowy DT. Może jest ktoś bardziej biegły ode mnie w tych sprawach i da jakieś ogłoszenia na innych poczytnych forach. A może zna kogoś kto przyjąłby ją na DT. Ja mogę je zredagować . 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Jeśli ktoś ma konto na FB i mógłby pomóc w ogłaszaniu dziewczynki to byłoby super.