WRZOS z Zatrzebia
WRZOS z Zatrzebia
Witam serdecznie. Nazywam się WRZOS z Zatrzebia. Urodziłem się 14.03.2012r., czyli jutro kończę 3 miesiące....ciekawe co moja Pani szykuje na tę UROCZYSTOŚĆ???? - ostatnio wspominała coś o blogu.... - ale co to jest???, coś do jedzenia??? - zobaczymy.....
Na forum bywałem już kilka razy na zdjęciach - jako mały nieporadny Szkrab - ten z błękitną wstążeczką, jak i ten trochę większy. Teraz, od 20.05.2012r. mieszkam z moją Anią w Warszawie Rembertowie, do Mamusi HUBY mam niedaleko, do Tatusia SOKOŁA (ARESA) (bardzo)troszkę dalej....POZDRAWIAM MOICH RODZICÓW!!!!
Moja pani robi mi ciągle jakieś zdjęcia, lata za mną z aparatem, więc pewnie niedługo jakieś zamieści na blogu, tylko ciekawe które....
Do zobaczenia wkrótce....
Na forum bywałem już kilka razy na zdjęciach - jako mały nieporadny Szkrab - ten z błękitną wstążeczką, jak i ten trochę większy. Teraz, od 20.05.2012r. mieszkam z moją Anią w Warszawie Rembertowie, do Mamusi HUBY mam niedaleko, do Tatusia SOKOŁA (ARESA) (bardzo)troszkę dalej....POZDRAWIAM MOICH RODZICÓW!!!!
Moja pani robi mi ciągle jakieś zdjęcia, lata za mną z aparatem, więc pewnie niedługo jakieś zamieści na blogu, tylko ciekawe które....
Do zobaczenia wkrótce....
Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
- kasianiolek
Re: WRZOS z Zatrzebia
Witaj WRZOSIKU na Ogarkowie

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Witamy małego ogarka.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Cześć 

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Witajcie no i czekamy na fotki 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Strasznie jestem ciekawa jak teraz Wrzos wygląda - Dzień Dobry!