Miot Samograj FCI (Ariane Nevdek, Egar Z Beskidzkich Wysp)
Miot Samograj FCI (Ariane Nevdek, Egar Z Beskidzkich Wysp)
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 14:57 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Miot Samograj FCI (Ariane Nevdek, Egar Z Beskidzkich Wysp)
gratulacje:)
be the person your dog thinks you are
Tylko czemu krycie psem bez uprawnień
Znowu będę tym najgorszym.

Znowu będę tym najgorszym.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 14:58 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje 

Tak z ciekawości, jeśli można wiedzieć - jakie było uzasadnienie, że akurat tylko ten i nie da się go zastąpić żadnym innym?ZbyszekC pies otrzymał pozwolenie na krycie:)
To może zrezygnujmy z wymogów uprawnień. Jedni jeżdzą, starają się. Inni dla psa bez wymaganego wieku. Bez chociaż jednej wymaganej wystawy otrzymują zgodę
Myślałem, że właściciela psa poprzedni skandal czegoś nauczył. Ale jednak nie.
Mnie osobiście tylko szkoda, że ta wiadomość nie pojawiła się kilka dni wcześniej. Oszczędziła by mi 70zł składki na związek w którym takie cuda są możliwe.

Myślałem, że właściciela psa poprzedni skandal czegoś nauczył. Ale jednak nie.
Mnie osobiście tylko szkoda, że ta wiadomość nie pojawiła się kilka dni wcześniej. Oszczędziła by mi 70zł składki na związek w którym takie cuda są możliwe.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 14:58 przez samograj, łącznie zmieniany 2 razy.
Gratulacje
Ariane - fajna dziewczyna to i maluszki będą słodkie 

...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 14:58 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.