Kopiuję z "Zielonego"
W sobotę 07.01.2012 podczas polowania ok. 15.00 w okolicy Otwocka, dokładnie miejscowość Nabrzeż, zaginął pies rasy gończy polski FART. Pies posiada tatuaż nr KO73, chip, czerwoną obrożę z numerem telefonu.
Na wszelkie informacje czekamy pod nr telefonu: 502 555 595 lub 603 85 42 43
Otwock - zaginął Gończy Polski
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Otwock - zaginął Gończy Polski
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Otwock - zaginął Gończy Polski
znalazł się
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
uff
a już chciałam z Sonią w cieczce latać po lesie, bo akurat niedaleko pracuję.
Kasia

Kasia
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
qzia pisze:uffa już chciałam z Sonią w cieczce latać po lesie, bo akurat niedaleko pracuję.
Kasia
aaaa to całkiem dobry pomysł na psie zguby....pokrążyć zostawiając wyraźny slad..i psisko samo się znajdzie, jak już skończy polowac

Bardzo dobry pomysłqzia pisze:uffa już chciałam z Sonią w cieczce latać po lesie, bo akurat niedaleko pracuję

Ja też miałam plan połazić tam z suką, tyle że wysterylizowaną, więc efekt mizerny, a jeszcze na dodatek z Frankiem w wózku.

To jest sprawdzona strategia zwłaszcza wobec psów bojących się ludzi, które trzeba wyłapać.
Z resztą ja też biegałam po Ursusie swojego czasu z Łozą bo uciekł nowoadoptowany pies ...suka nawet nie pachnąca jest dobrym dodatkiem w takich akcjach
Fajnie, że się znalazł
Z resztą ja też biegałam po Ursusie swojego czasu z Łozą bo uciekł nowoadoptowany pies ...suka nawet nie pachnąca jest dobrym dodatkiem w takich akcjach

Fajnie, że się znalazł