Kłaniam się Wszystkim ogarkowym
Kłaniam się Wszystkim ogarkowym
Witam Wszystkich,którym bliskie są ogarki.
Re: Kłaniam się Wszystkim ogarkowym
Witaj.. mnie jest szczególnie bliski bo właśnie obok leży:)Na łóżku:) I chrapie:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Witaj...a czy Basta to czasem nie Basetla Olfactus? 

- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
Kłaniam się z Rudolfem 
Znaczy bardziej ja się kłaniam, Rudolf co najwyżej łapkę poda
ale pomyślimy nad komendą ukłon 

Znaczy bardziej ja się kłaniam, Rudolf co najwyżej łapkę poda

Marta & Rudolf

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
My również witamy serdecznie 

czesc, witaj na forum 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Jakiego masz pieska/pieski? Napisz coś więcej plizzz
Odpowiadam na pytania, moja Basta jest z hodowli Zurawie błota po Puzonie i Ksarze.
W tej chwili mam już tylko jednego pieska, od 2 tygodni nie ma już mojej staruszki suczki Dafne
Ogarek zamieszkał w naszym domu również dzieki tobie Bea 100, emailowa rozmowa z Tobą przekonała mnie na 100 % ,że ogar jest rasą stworzoną dla mnie. Dziekuję, to był dobry wybór. Na razie Basta jest młoda, trzeba ja sporo nauczyć, ale jest pojętna i dobrze jej idzie.
W tej chwili mam już tylko jednego pieska, od 2 tygodni nie ma już mojej staruszki suczki Dafne

Ogarek zamieszkał w naszym domu również dzieki tobie Bea 100, emailowa rozmowa z Tobą przekonała mnie na 100 % ,że ogar jest rasą stworzoną dla mnie. Dziekuję, to był dobry wybór. Na razie Basta jest młoda, trzeba ja sporo nauczyć, ale jest pojętna i dobrze jej idzie.
- Załączniki
-
- basta na łące.jpg (120.57 KiB) Przejrzano 1258 razy