Polecani weterynarze
Polecani weterynarze
Mam prosbe, czy moglibyscie wpisywac tutaj polecanych przez Was weterynarzy?
Najlepiej w formacie:
Miasto
Nazwisko, imie
Kontakt
Strona internetowa (jesli dostepna)
Dziekuje!
Ps - na poczatek poprosze Warszawa
(przepraszam za brak polskich znakow)
Najlepiej w formacie:
Miasto
Nazwisko, imie
Kontakt
Strona internetowa (jesli dostepna)
Dziekuje!
Ps - na poczatek poprosze Warszawa
(przepraszam za brak polskich znakow)
pozdrawiamy!
BO & CO
BO & CO
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Re: Polecani weterynarze
A w jakiej dzielnicy mieszkacie?Bohun pisze:Ps - na poczatek poprosze Warszawa
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Myślę, że pomysł dobry i można wrzucać niezależnie od dzielnicy, bo ja tam jadę do sąsiedniej jak mam sprawę 
Rozumiem, że różne specjalizacje?

Rozumiem, że różne specjalizacje?
Ochota;
Chodzi mi o wetow majacych doswiadczenie z ogarami
Specjalizacja mile widziana
Chodzi mi o wetow majacych doswiadczenie z ogarami
Specjalizacja mile widziana

pozdrawiamy!
BO & CO
BO & CO
- kasianiolek
Fajny temat, kilka dni temu też o tym myślałam, ale również zastanawiałam się nad wątkiem z wetami lub klinikami niepolecanymi.
jak się zbierze więcej, po możemy powiesić nowy temat (mogę to zrobić) bez komentarzy, tylko z namiarami. tymi na plus i zdecydowanie na minus
pozdrawiamy!
BO & CO
BO & CO
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Przychodnia Weterynaryjna S.C. Wawrzyniec Thal, Monika Gralewicz-Thal
Chrzanów, ul. Przybosia 1
tel. 604314616
(32) 623-34-89
Nie pamiętam jak przyjmuje, ale w razie nagłej potrzeby wystarczy zadzwonić.
Pozszywał pogryzionego średniego pudla i wyleczył ropomacicze u collie.
Jeden z tych lekarzy, co w nagłych wypadkach przywróci do pionu właściciela i zrobi co trzeba.
Podaje możliwości leczenia i wskazuje najlepszą w chwili obecnej.
Lecznica Weterynaryjna Błonie
Jan Baścik, Janusz Grzebinoga, Andrzej Dłubisz, Krzysztof Kwarciak
ul. Nideckiego 26
Oświęcim
Godziny otwarcia:
codziennie
8.00 - 20.00
niedziele i święta
8.00 - 12.00
17.00 - 20:00
Tel. 033 843-27-20
http://lecznica-blonie.com/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobiście nie byłam, ale wiele dobrego słyszałam. Mają tam specjalistę od dysplazji.
Sprzęt do badań na miejscu.
Chrzanów, ul. Przybosia 1
tel. 604314616
(32) 623-34-89
Nie pamiętam jak przyjmuje, ale w razie nagłej potrzeby wystarczy zadzwonić.
Pozszywał pogryzionego średniego pudla i wyleczył ropomacicze u collie.
Jeden z tych lekarzy, co w nagłych wypadkach przywróci do pionu właściciela i zrobi co trzeba.
Podaje możliwości leczenia i wskazuje najlepszą w chwili obecnej.
Lecznica Weterynaryjna Błonie
Jan Baścik, Janusz Grzebinoga, Andrzej Dłubisz, Krzysztof Kwarciak
ul. Nideckiego 26
Oświęcim
Godziny otwarcia:
codziennie
8.00 - 20.00
niedziele i święta
8.00 - 12.00
17.00 - 20:00
Tel. 033 843-27-20
http://lecznica-blonie.com/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobiście nie byłam, ale wiele dobrego słyszałam. Mają tam specjalistę od dysplazji.
Sprzęt do badań na miejscu.
Natalia i Nero
Kraków
Specjalistyczne Centrum Weterynaryjne - Chiron
ul. Kuczkowskiego 3
tel. (12) 355-33-26,
kom. 601-40-30-32
Przyjmuje tam jeden weterynarz - rewelacyjny. Jeżdżę do niego z 2 psami oraz kotem, nawet byłam z zajączkiem szarakiem
Polecam.
Specjalistyczne Centrum Weterynaryjne - Chiron
ul. Kuczkowskiego 3
tel. (12) 355-33-26,
kom. 601-40-30-32
Przyjmuje tam jeden weterynarz - rewelacyjny. Jeżdżę do niego z 2 psami oraz kotem, nawet byłam z zajączkiem szarakiem

http://www.ism-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Warszawa-Wola:
dr Marta Posim (internista)
Prymasa Tysiąclecia 76G
http://www.vet-kajman.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; (klinika specjalizuje się w leczeniu zwierząt egzotycznych)
Dr Posim leczy głównie psy i koty, Świta zna od kilku lat. Świetne podejście do zwierząt, z cierpliwością wszystko tłumaczy, szuka nowych rozwiązań, w leczeniu stosuje także homeopatię.
Przez ok. 8 lat świtkowego życia leczyliśmy się w Lecznicy 4 Łapy przy ul Jana Olbrachta 26/2. (Nie mogę znaleźć aktualnej strony internetowej). Polecam dr Monikę Budzeń-Ogłazę. Wydaje mi się jednak, że ceny mają za wysokie...
dr Marta Posim (internista)
Prymasa Tysiąclecia 76G
http://www.vet-kajman.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; (klinika specjalizuje się w leczeniu zwierząt egzotycznych)
Dr Posim leczy głównie psy i koty, Świta zna od kilku lat. Świetne podejście do zwierząt, z cierpliwością wszystko tłumaczy, szuka nowych rozwiązań, w leczeniu stosuje także homeopatię.
Przez ok. 8 lat świtkowego życia leczyliśmy się w Lecznicy 4 Łapy przy ul Jana Olbrachta 26/2. (Nie mogę znaleźć aktualnej strony internetowej). Polecam dr Monikę Budzeń-Ogłazę. Wydaje mi się jednak, że ceny mają za wysokie...
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Ponieważ ja tam wolę chwalić niż ganić ( z resztą i jedno i drugie dość subiektywne
) to polecam :
Warszawa - Bemowo
Lecznica MARCEL 2
http://www.marcel2.pl/strona_glowna" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżdżę tam ze zwierzakami od kilku lat (a wcale nie uważam, że wet musi się akurat na ogarach znać
).
Po bojach z padaczką Barda i rajdach po różnych specjalistach i profesorach (wydawało mi się, że tak trzeba ) wróciła i dopiero tam odpowiednio dobrali leki - pies do końca życia bez ataku. I Bard i kot tam operowany- a o kota zdrowie to nawet następnego dnia dostałam zapytanie smsem od operujacego
.
Ja szczególnie lubię dr Kańską i do niej zawsze celuję, ale dobra jest też dr Dąbrowska ( resztę znam mniej). Dobrzy chirurdzy. Zawsze byłam miło przyjęta, czułam się traktowana poważnie,nigdy nie potraktowano mnie "per noga" a swojego czasu spędziłam tam sporo czasu...niestety.
Fajny stosunek do zwierzaków, chociaż dla mnie to nie jest najważniejsze.
I to co mi się bardzo podoba - nie ma problemu z załatwieniem pewnych spraw na telefon (można się poradzić w prostszych sprawach, zapytać o wyniki badań i co dalej...)

Warszawa - Bemowo
Lecznica MARCEL 2
http://www.marcel2.pl/strona_glowna" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżdżę tam ze zwierzakami od kilku lat (a wcale nie uważam, że wet musi się akurat na ogarach znać

Po bojach z padaczką Barda i rajdach po różnych specjalistach i profesorach (wydawało mi się, że tak trzeba ) wróciła i dopiero tam odpowiednio dobrali leki - pies do końca życia bez ataku. I Bard i kot tam operowany- a o kota zdrowie to nawet następnego dnia dostałam zapytanie smsem od operujacego

Ja szczególnie lubię dr Kańską i do niej zawsze celuję, ale dobra jest też dr Dąbrowska ( resztę znam mniej). Dobrzy chirurdzy. Zawsze byłam miło przyjęta, czułam się traktowana poważnie,nigdy nie potraktowano mnie "per noga" a swojego czasu spędziłam tam sporo czasu...niestety.
Fajny stosunek do zwierzaków, chociaż dla mnie to nie jest najważniejsze.
I to co mi się bardzo podoba - nie ma problemu z załatwieniem pewnych spraw na telefon (można się poradzić w prostszych sprawach, zapytać o wyniki badań i co dalej...)