PRZECZYTANE-polecone...
PRZECZYTANE-polecone...
Taki oto wątek.... do poczytania i pogadania.. i pomyślenia...
http://pies.onet.pl/16187,13,16,przekle ... tykul.html
http://pies.onet.pl/16187,13,16,przekle ... tykul.html
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Re: PRZECZYTANE-polecone...
O czym tu gadać- wszystko prawda. A i tak bardzo łagodnie napisana.
Mam koleżankę lek. weterynarii, która uważa, że powinny być jakieś uprawnienia do zdobycia albo testy psychologiczne do przejścia aby można było wziaść pod opiekę zwierzę. Pomysł choć nie do zrealizowania to piękny...
"......trochę człowieka i technika się gubi......"
Polska to jest taki dziwny kraj, że takich nienormalnych zachowań ludzkich za nic się nie da wykorzenic... nie wiem dlaczego nie powstają jakieś prawne rozwiązania systemowe... to chyba kwestia edukacji - jest społeczne przyzwolenie.
Troszkę się zmienia ale to bedzie bardzo długi proces.

Troszkę się zmienia ale to bedzie bardzo długi proces.
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Jan Zamoyski- "Zawsze takie Rzeczypospolite będą, jakie ich młodzieży chowanie". Kropka.
Nie polecam... ale w sumie można zajrzeć (kto ma jeszcze chęć i siłę
.. na "zielone" na wątek: "Dlaczego właściciele OP nie chcą aby był on psem myśliwskim?". Po odsączeniu ewidentnego braku kultury niektórych "dyskutantów" nawet da się przeczytać. Mnie rozbawił:)

"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Ja bym poszła nawet o krok dalej - moim zdaniem testy psychiczne powinni przechodzić wszyscy , którzy chcą mieć broń , dziecko i zwierzę .jut pisze:Mam koleżankę lek. weterynarii, która uważa, że powinny być jakieś uprawnienia do zdobycia albo testy psychologiczne do przejścia aby można było wziaść pod opiekę zwierzę. Pomysł choć nie do zrealizowania to piękny...
Ja bym poszła nawet o krok dalej - moim zdaniem testy psychiczne powinni przechodzić wszyscy , którzy chcą mieć broń , dziecko i zwierzę .
JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Aniu za każdym razem to powtarzam!!! a na dzieci szczególnie bo ja widze tym nie odpowiedzialne mamusie - gotuję sięAnia W pisze: Ja bym poszła nawet o krok dalej - moim zdaniem testy psychiczne powinni przechodzić wszyscy , którzy chcą mieć broń , dziecko i zwierzę .
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Mając dwójkę dzieci też się pod tym podpisuję
Mało tego powinno być szkolenie obowiązkowe przygotowujące oboje rodziców i ciągłe warsztaty z życia w rodzinie- w tym porady odnośnie dzieci ale i partnera