Spotkanie liliowych ogarów
Spotkanie liliowych ogarów
Dobsz, myślę, że czas zacząć snuć jakieś plany i czynić ustalenia w sprawie spotkania "szczeniaczków" z Liliowych Łąk z lipcowego miotu.
Drodzy moi, Wioleta zaprasza nas na spotkanie - my, tj. Mozart i spółka, oczywiście reflektujemy. Zauważyłam, że ustalenia trochę się rozniosły po liliowych blogach, więc założyłam nowy wątek.
Zdaje się, że martaimicho&spółka w kwietniu nie mogą, więc ja proponuję maj. Co szanowne państwo na to?
Drodzy moi, Wioleta zaprasza nas na spotkanie - my, tj. Mozart i spółka, oczywiście reflektujemy. Zauważyłam, że ustalenia trochę się rozniosły po liliowych blogach, więc założyłam nowy wątek.
Zdaje się, że martaimicho&spółka w kwietniu nie mogą, więc ja proponuję maj. Co szanowne państwo na to?
Re: Spotkanie liliowych ogarów
Też coś o maju słyszałam, ale my z takim wyprzedzeniem to nic nie możemy powiedzieć. Ustalajcie a spróbujemy się do tego poukładać.
A gdzieś też padło hasło na lipiec
coś mi tak świta...
A gdzieś też padło hasło na lipiec

- martaimicho
- Gadu-Gadu: 0
Hej.
fajnie,że powstał ten wątek
ja obstawiałam maj..teraz już sama nie wiem.z mężem moim nie do końca jest tak jak powinno (po szpitalu jest) więc na razie ciężko mi się określić.sytuacja powinna się wyklarować w ciągu 2tyg.-góra.
mimo wszystko tematu nie można zostawić
musimy zmotywować resztę.
powysyłam do wszystkich potem swój num.tel.na razie zaprośmy wszystkich liliowych do tego wątku i niech każdy się wypowie...
pozdrawiam i uciekam.
fajnie,że powstał ten wątek

ja obstawiałam maj..teraz już sama nie wiem.z mężem moim nie do końca jest tak jak powinno (po szpitalu jest) więc na razie ciężko mi się określić.sytuacja powinna się wyklarować w ciągu 2tyg.-góra.
mimo wszystko tematu nie można zostawić

powysyłam do wszystkich potem swój num.tel.na razie zaprośmy wszystkich liliowych do tego wątku i niech każdy się wypowie...
pozdrawiam i uciekam.
Moi drodzy proszę się nie ociągać, szkoda czasu:happy3: ? Może 3 maja Wam odpowiada?
Pozdrawiamy

Pozdrawiamy
Spotkanie świetna sprawa Czaban na pewno był by zachwycony lecz mamy już zaplanowany długi weekend majowy od dłuższego czasu. Jeżeli będą jeszcze organizowane spotkania w innych terminach na pewno się pojawimy
No i co??? Nie wyszło...
Jest druga propozycja, żeby się spotkać 28 maja. My będziemy i będą obie babcie
A WY??????????
Jest druga propozycja, żeby się spotkać 28 maja. My będziemy i będą obie babcie

Ja jestem zaEiMI pisze:No i co??? Nie wyszło...
Jest druga propozycja, żeby się spotkać 28 maja. My będziemy i będą obie babcieA WY??????????

Oj, robimy biznesy, wnosimy o dotacje, szukamy inwestorów i generalnie przygotowujemy się do niespożytego bogactwa i zakupu wielkiego domu z ogrodem na północy FrancjiEiMI pisze:O! Znaleźli sięGdzieście byli, jak Was nie było