Ogar polski z rodowodem urodzony 23-09-2011 po CHPL
Ojciec: Rektor z Rodu Udry
Matka: Rewia Nadbużańskie Granie
Czeka na odpowiedzialny, kochający dom. Raper jest ciekawskim, wesołym psem potrzebującym opiekuna który poświęci mu czas i uwagę.
Posiada komplet szczepień, jest przyzwyczajony do mieszkania w domu i na dworze, uwielbia towarzystwo innych psów.
Więcej informacji pod numerem telefonu:
Kasia 695350502
Tomek 607273327
Ogar Polski Raper Niemczańskie Wzgórza zamieszkał w Gdańsku!
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ogar Polski Raper Niemczańskie Wzgórza zamieszkał w Gdańsku!
Ostatnio zmieniony wtorek 12 kwie 2011, 13:06 przez kasiawro, łącznie zmieniany 2 razy.
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Ogar Polski Raper Niemczańskie Wzgórza
Jaki poważny ogar się z niego zrobił.
Życzymy powodzenia w szukaniu domku. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
A jak z dziećmi? Z kotami? Wiesz coś więcej?
Czy Raper jest aktualnie w hodowli?
A co z Panem Robakiem?
Daj mi smska.
Wiesz, że zrobię co w mojej mocy by pomóc- ale na teraz jestem pod telefonem wyłącznie wieczorami a przy kompie to już wogóle sporadycznie, no tak będzie do połowy marca, że kontakt ze mną żaden/marny póki co
. Potem to już będzie co innego.
Czy Raper jest aktualnie w hodowli?
A co z Panem Robakiem?
Daj mi smska.
Wiesz, że zrobię co w mojej mocy by pomóc- ale na teraz jestem pod telefonem wyłącznie wieczorami a przy kompie to już wogóle sporadycznie, no tak będzie do połowy marca, że kontakt ze mną żaden/marny póki co

Po bliższym poznaniu Rapera mogę dodać od siebie, że jest on bardzo rodzinnym, wręcz lgnącym do ludzi psem. Jest bardzo wyrozumiały dla dzieci - 3-letnia dziewczynka, która do niedawna wręcz panicznie bała się psów, teraz chciała go sama prowadzić podczas spaceru. Jest bardzo radosny i żywiołowy - w odróżnieniu od naszego Ruczaja, który charakteryzuje się angielską flegmą, Raper zawsze zrywał się na powitanie każdego z domowników, który wracał do domu albo biegł pod bramę, gdy usłyszał nasz samochód (Ruczaj ogranicza się w takich przypadkach do podniesienia powieki i pomerdania końcówką ogona). Raper na spacerach trzyma się blisko człowieka i chętnie wraca na zawołanie. Jest też dość czujny i sądzę, że może się sprawdzić w roli psa stróżującego (oczywiście w zakresie, w jakim można tego wymagać od ogarów) - w każdym razie potrafi zasygnalizować obecność kogoś obcego na podwórku lub pod drzwiami.
Kasiu, co z Raperem? Ktoś zainteresowany?
PS Ja próbowałam, ale pan wolał szczeniaczka małego. Na razie nie mam kolejnego pomysłu. Ale zobaczymy...
PS Ja próbowałam, ale pan wolał szczeniaczka małego. Na razie nie mam kolejnego pomysłu. Ale zobaczymy...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Raper nadal jest u nas i mamy nadzieję, że trafi na fajny dom.
Jego idolem jest teraz Zagaj, a maskotką do zabawy 3 miesięczna suczka sąsiada
Jego idolem jest teraz Zagaj, a maskotką do zabawy 3 miesięczna suczka sąsiada

Raper jest faaajny- poznaliśmy się w niedzielę. Bardzo towarzyski i faktycznie zakochany w Zagaju
/