Zapytanie o szkolenia dzikarzy, tropowców
- milysliwy
- Gadu-Gadu: 0
Zapytanie o szkolenia dzikarzy, tropowców
Wie może ktoś o organizowanych szkoleniach dla tropowców, dzikarzy?? Jestem chętny na uczestnictwo:D
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Zapytanie o szkolenia dzikarzy, tropowców
http://www.jb-szkola.pl/?strona,doc,pol ... 6,ant.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszamy serdecznie. My jeździmy z psami co roku i bardzo sobie chwalimy kursy Joasi Bohdziun. Można sprawdzić predyspozycje swojego psa, poznać tajniki konkursów myśliwskich od kuchni i nauczyć się samemu kłaść ścieżki tropowe. Jest też zawsze wizyta w zagrodzie dziczej, wiec można sprawdzić jak pies reaguje na dzika.
Pozdrawiam Kasia i Kuba
Zapraszamy serdecznie. My jeździmy z psami co roku i bardzo sobie chwalimy kursy Joasi Bohdziun. Można sprawdzić predyspozycje swojego psa, poznać tajniki konkursów myśliwskich od kuchni i nauczyć się samemu kłaść ścieżki tropowe. Jest też zawsze wizyta w zagrodzie dziczej, wiec można sprawdzić jak pies reaguje na dzika.
Pozdrawiam Kasia i Kuba
-
11-14.04.2010 w Skorzęcinie szkolenie tropowców.
- milysliwy
O Skorzęcinie już czytałem, chętnie bym skorzystał, jest jedno ale...zero znajomościAsia_i_Bora pisze:11-14.04.2010 w Skorzęcinie szkolenie tropowców.

- ania N
Polecam warsztaty psów myśliwskich w Trześni/k Kolbuszowej. Byliśmy tam w zeszłym roku. Bardzo profesjonalnie prowadzone warsztaty. Mam nadziej, że w tym roku również się odbędą.
Tu jest link do relacji z warsztatów viewtopic.php?f=31&t=347" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu jest link do relacji z warsztatów viewtopic.php?f=31&t=347" onclick="window.open(this.href);return false;
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Na razie nic tam nie ma o nowym roku. Bardzo to ciekawie wygląda.
Pozdrawiam Kasia
Pozdrawiam Kasia
-
Nikt tam nikogo nie zjada, impreza bardzo towarzyska, a klimat swojskimilysliwy pisze:O Skorzęcinie już czytałem, chętnie bym skorzystał, jest jedno ale...zero znajomościAsia_i_Bora pisze:11-14.04.2010 w Skorzęcinie szkolenie tropowców.

- milysliwy
o coś takiego mi właśnie chodziAsia_i_Bora pisze:Nikt tam nikogo nie zjada, impreza bardzo towarzyska, a klimat swojskimilysliwy pisze:O Skorzęcinie już czytałem, chętnie bym skorzystał, jest jedno ale...zero znajomościAsia_i_Bora pisze:11-14.04.2010 w Skorzęcinie szkolenie tropowców.

Warsztaty w Trześni i w tym roku są planowane w terminie 14-20 sierpień więc kto chętny może się szykować
jak już wszystko ostatecznie dogramy i potwierdzimy z Kołem Borek to oficjalna informacja pojawi sie na stronie i na forum
Póki co jak ktos ma pytania to proszę mailem
adamanna10@poczta.onet.pl
lub telefonicznie 600-78-59-68

Póki co jak ktos ma pytania to proszę mailem
adamanna10@poczta.onet.pl
lub telefonicznie 600-78-59-68
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Aniaaaaaa...klubówka