Rzędzian z Gończaków
Rzędzian z Gończaków
Witam ! Śledzę forum od około roku, a obecnie od wczoraj - piątku jestem szczęśliwą właścicielką ślicznoty Rzędziana z Gończaków. Jest to nasz 4 pies w rodzinie, jak namawiając nas na pieska napisała Pani Magda 4 osoby /mąż i dwóch synów/ w rodzinie i 4 psy to dobra średnia i całkiem normalna. Obecnie mamy zatem dwa jamniki szorstkowłose 12 letni i 7 miesięczny, 10 letnią labradorkę no i cudo 7 tygodniowego ogarka. Totalny "sajgon". Na razie pieski ustalają sobie swoje pozycje w stadzie, ale maluch całkiem dobrze się zadomowił. Rzędzian i jamnik będą miały możliwość realizowania swojej pasji myśliwskiej, ponieważ mąż i syn polują. Zresztą zdjęcia syna z konkursu "Kartawika" 2009 r. można oglądać na stronie Klubowej.
Re: Rzędzian z Gończaków
WITAJCIE, średnią macie niezłą, pozazdrościć, bardzo ciekawe jak będzie wyglądała hierarhia za rok, dwa.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
A syn na Kartawiku - to co prowadził?
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Ogary z jamnikami bardzo dobrze się zgadzają.......prosimy o fotki
Jakie jamniki macie, wielkość, płeć?

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Witajcie 

Witamy serdecznie całą gromadkę
Liczę na fajny blog z fotkami - taka ferajna, oj! będzie się działo!
Rzędzian - piękne imię
Szczeniaczki "z Gończaków" widziałam i tuliłam jak miały miesiąc więc wiem, że są piękne

Liczę na fajny blog z fotkami - taka ferajna, oj! będzie się działo!

Rzędzian - piękne imię

Szczeniaczki "z Gończaków" widziałam i tuliłam jak miały miesiąc więc wiem, że są piękne

Witamy