CALVADOS i ETNA
Re: CALVADOS i ETNA - zgarniamy pajęczyny - 94
ale śpiochy śliczne 

Korek teoretycznie od początku zakazane miał łóżka, kanapy i tak dalej. Poza tym jednym, spełzłym fotelem, co to już go oporządził w swoim stylu, rozrywając tu i ówdzie. Na kanapę i łóżko wskakuje tylko w czasie burzy. Widocznie taki sobie przyznał bonus burzowy
.
Owszem, marzy mi się drugi psiun, ale nic z tego, z wielu względów
.

Owszem, marzy mi się drugi psiun, ale nic z tego, z wielu względów

Korek
viewtopic.php?f=5&t=1058" onclick="window.open(this.href);return false;

My od 14 lat dzielimy się z psami tym, co najwygodniejsze... Pilnujemy tylko, żeby pamiętały jednak, że te kanapy, fotele i łóżka są jednak nasze
i na jedno machnięcie łapą górną mają zejść...
No ale u nas to insza inszość, bo jak po chałupie biega tabun małych dzieci, to ja wolę, żeby pies wysoko na kanapie spał... żadne na niego nie wpadnie, nie nadepnie niespodziewanie... bezpieczniej dla obu stron... A że u nas momentami jak w kalejdoskopie, a dzieci z bardzo różnym nastawieniem do zwierząt przychodzą, to łatwiej nad psem zapanować (i nauczyć go, co dla niego bezpieczniejsze) niż nad niektórymi dziećmi...

No ale u nas to insza inszość, bo jak po chałupie biega tabun małych dzieci, to ja wolę, żeby pies wysoko na kanapie spał... żadne na niego nie wpadnie, nie nadepnie niespodziewanie... bezpieczniej dla obu stron... A że u nas momentami jak w kalejdoskopie, a dzieci z bardzo różnym nastawieniem do zwierząt przychodzą, to łatwiej nad psem zapanować (i nauczyć go, co dla niego bezpieczniejsze) niż nad niektórymi dziećmi...

Bardzo fajne miejsce de lux na kanapie 

Po tygodniu ulewnych deszczy, wreszcie udało się nie zatonąć w błocie
Wybraliśmy się zatem na spacerek i wzięliśmy ze sobą fotografa 

No, ja mam las tylko

CALVADOS i ETNA - pies w butelce - 95
W nocy tego nie widziałam...
Przyjrzyjcie się Calvadosowemu czaprakowi i napiszcie mi, czy widzicie to samo, co ja?

Przyjrzyjcie się Calvadosowemu czaprakowi i napiszcie mi, czy widzicie to samo, co ja?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 25 lip 2011, 10:44 przez EiMI, łącznie zmieniany 2 razy.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
siedzący pies tyłem na plecach ogra i to jakiś owczarek szetlandzki lub border collie