nieOGARnięty blog:)
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: nieOGARnięty blog:)
Ale klawy wiatrak. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo urokliwa Osada jest zimą!
My również życzymy Wam samych pięknych dni w Nowym Roku!
My również życzymy Wam samych pięknych dni w Nowym Roku!
Pozdrawiam Gosia
- miszakai
- Kontakt:
Odwiedził mnie...Fado. Tak jak Łoza - moja koleżanka:) ma Kefira, tak ja mam teraz Fado w rodzinie. Był już wcześniej ale tym razem wpuścili go razem ze mną do domu...
Jak te labki mnie wkurzają
ale w końcu nawet się z nim pobawiłam...
A Pani ma nerwoból w klacie od wczoraj bo mały gówniarz wskoczył w przerębel na tym stawiku nieszczęsnym
Na szczęście wypłynął zaraz i było suszenie szybkie... 
Jak te labki mnie wkurzają

A Pani ma nerwoból w klacie od wczoraj bo mały gówniarz wskoczył w przerębel na tym stawiku nieszczęsnym

- Załączniki
-
- DSC_0024.JPG (85.9 KiB) Przejrzano 498 razy
-
- DSC_0025.JPG (83.56 KiB) Przejrzano 497 razy
-
- DSC_0036.JPG (80.6 KiB) Przejrzano 497 razy
-
- DSC_0037.JPG (69.53 KiB) Przejrzano 499 razy
-
- DSC_0038.JPG (80.68 KiB) Przejrzano 499 razy
-
- DSC_0034.JPG (83.31 KiB) Przejrzano 499 razy
-
- DSC_0032.JPG (180.1 KiB) Przejrzano 499 razy
-
- DSC_0039.JPG (183.6 KiB) Przejrzano 500 razy
-
- DSC_0045.JPG (187.12 KiB) Przejrzano 497 razy
Ojej, czyli że kąpaliście się w przerębli? pozazdrościliście Rosjanom? będzie dobrze, zimna woda konserwuje
, przełoży się to na długość życia .A Fado fajny mały pluszak. Ja dzisiaj miziałam na wystawie będzińskiej dwa pluszaki : Aronię i Groma więc czuję się spełniona i nie zazdroszczę.
Mam pytanie - jak się ma sierść Cygi do podłogi w tym kolorze? bo planuję w podobnym odcieniu i nie wiem czy nie wtopię?

Mam pytanie - jak się ma sierść Cygi do podłogi w tym kolorze? bo planuję w podobnym odcieniu i nie wiem czy nie wtopię?
Łozę boksery też wkurzają...albo stresują, ale nie jeden biały 
Fajny biszkopt
Będzie miała Cyga pociechę z pieska 
Jeżeli chodzi o podłogę to podejrzewam że z podłogą przy ogarach jest tak jak z ubraniem - nie ma jednego właściwego koloru. Na jasnych widać ich ciemną sierść , na ciemnych rudą

Fajny biszkopt

Jeżeli chodzi o podłogę to podejrzewam że z podłogą przy ogarach jest tak jak z ubraniem - nie ma jednego właściwego koloru. Na jasnych widać ich ciemną sierść , na ciemnych rudą

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
młody ten Wasz labek, aby tylko nie taranował Cygulca za kilka miesięcy...
- miszakai
- Kontakt:
Napędził mi niezłego strachaSARABANDA pisze:Ojej, czyli że kąpaliście się w przerębli? pozazdrościliście Rosjanom? będzie dobrze, zimna woda konserwuje, przełoży się to na długość życia .A Fado fajny mały pluszak.

Na szczęście dobrze się skończyło. Abi - ONek gospodarzy też wykonała skok i Kuba musiał ją wyciągać bo nie mogła się wdrapać na lód. Dobrze, że się kręcił w pobliżu.
A Fado - na szczęście obrośnięty tłuszczykiem, nawet się nie przejął za bardzo.
Noo, mały gryzie wszystko dosłownie. A jak zrobił kupala i siku a podłogę to też sobie przypomniałam:) Cyga statecza, spokojna w domu...SARABANDA pisze:Ja dzisiaj miziałam na wystawie będzińskiej dwa pluszaki : Aronię i Groma więc czuję się spełniona i nie zazdroszczę.
Powiem tak: w domu jest chłodniej niż w mieszkaniu. W sumie i zdrowiej i oszczędniej:) W każdym razie jestem w szoku, że Cyga w ogóle teraz nie traci sierści. Jest więcej na powietrzu i czasem śpi pod schodami gdzie jest jeszcze chłodniej - wiatrołap - i dziewczyna lśni i się nie sypieSARABANDA pisze:Mam pytanie - jak się ma sierść Cygi do podłogi w tym kolorze? bo planuję w podobnym odcieniu i nie wiem czy nie wtopię?

Ale jak linieje to sierść jest jaśniejsza niż podłoga i widać niestety. A Cyga raczej okrywowy ciemniejszy traci więc i tak są to ciemne włosy. Przy podszerstku to widać byłoby jeszcze bardziej. Podłoga ciemna to przekleństwo

Ostatnio zmieniony niedziela 20 sty 2013, 20:51 przez miszakai, łącznie zmieniany 1 raz.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ciemna przekleństwo fakt ale za to efekt dla oka jak jest wypastowana i czysta - bajka!!!miszakai pisze:Podłoga ciemna to przekleństwoSARABANDA pisze:Mam pytanie - jak się ma sierść Cygi do podłogi w tym kolorze? bo planuję w podobnym odcieniu i nie wiem czy nie wtopię?
Gosiu też uważam, że takie ciemne kolory to przy Czuprynce nie bardzo praktyczne,bo Saba jest z tych chyba jak Zagaj co mniej zrzucają sierść.
Sara też potrafi sypać, jak linieje to kilka miesięcy i bardzo intensywnie. W tej chwili mam jasną podłogę , niby buk ale jasny, czarne włosy widać ale ogólnie nie jest źle. Czyli twierdzicie żeby z ciemnej zrezygnować ? pomyślę w takim razie o jakimś dębie ale bielonym. Sorki za offa.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."