No to teraz jako znawca koni musisz napisać że też Ci się wydawało że to Karino ale że ja byłem pierwszy wtedy kasiawro nie będzie miała wyboru i nagroda przypadnie miaganowaczek pisze:Aaaaa to ja nie pokapowałam się![]()

No to teraz jako znawca koni musisz napisać że też Ci się wydawało że to Karino ale że ja byłem pierwszy wtedy kasiawro nie będzie miała wyboru i nagroda przypadnie miaganowaczek pisze:Aaaaa to ja nie pokapowałam się![]()
Ludwik, swietnie ci idzie, ale chyba zapomniales oglosic konkurs (bo kasiawro to chyba juz tylko nagrody ma rozdzielac)ludwik pisze:No to teraz jako znawca koni musisz napisać że też Ci się wydawało że to Karino ale że ja byłem pierwszy wtedy kasiawro nie będzie miała wyboru i nagroda przypadnie mi
irie pisze:Ludwik, swietnie ci idzie, ale chyba zapomniales oglosic konkurs (bo kasiawro to chyba juz tylko nagrody ma rozdzielac)
Jakie delikatne wymuszenie nagrodyludwik pisze:No ja myślałem że zasada jest taka że jak na zdjęciu nie ma Pasji ani Zagaja to jest konkurs
I tak się trzymaj jak lubiszludwik pisze: No ja myślałem że zasada jest taka że jak na zdjęciu nie ma Pasji ani Zagaja to jest konkurstaką wersję przyjąłem i jej się będę trzymał
Jak to nieAszemi pisze: Jakie delikatne wymuszenie nagrodyKasia się nie wywinie
Hmmm poduchę z wyczesanej sierści Ogaraludwik pisze:bo fajną nagrodę planuje
A to jest próba przekupstwaludwik pisze:bo fajną nagrodę planuje