Jakie u was już dojrzałe zboże !

ale niskieAnia W pisze:Jakie u was już dojrzałe zboże !
Szukaj na czacie z 16 czerwcaKasiaR pisze:Ale piękne zdjęcia w tym zbożu![]()
A ta micha to super, skąd dają takie gratisy?
To nie zboże niskie tylko Calvados taki bykwszoleczek pisze:ale niskieAnia W pisze:Jakie u was już dojrzałe zboże !u nas psów nie widać w zbożu (tzn widać ruszające się kłosy, ale kto jest kto to ciężko zgadnąć)
Obawiam się, że odbitka będzie byle jaka ;( Zdjęcie jest zrobione przedpotopowym głupim jasiem o rozdzielczości mniejszej niż ma mój telefon (2.0) Jakby tego było mało, chyba jest walnięty, bo połowa zdjęć była uszkodzona, a i na tych "uratowanych" są cuda wianki...zybalowie pisze:Czy mogłabym prosić mailem to zdjęcie, co to się mię tak spodobało, w pełnej rozdzielczości? Tak mi się podoba, że chyba sobie wywołam do antyramy
(mam na myśli to: http://ogarkowo.pl/download/file.php?id=25251" onclick="window.open(this.href);return false;)
To się dopiero nazywa ironia losuObawiam się, że odbitka będzie byle jaka ;( Zdjęcie jest zrobione przedpotopowym głupim jasiem o rozdzielczości mniejszej niż ma mój telefon (2.0) Jakby tego było mało, chyba jest walnięty, bo połowa zdjęć była uszkodzona