Czyli trochę się wkręciliście co ?aganowaczek pisze:Ooo ile zdjęć Łycaradziękuję bardzo
Jeszcze raz DZIĘKI WIELKIE Wszystkim!!!
Przed nami mnóstwo pracy - z ustawianiem, bieganiem, spokojem, nieciągnięciem, skupieniem... ech, może damy radę

Moderator: BACHMATsforanemroda
Czyli trochę się wkręciliście co ?aganowaczek pisze:Ooo ile zdjęć Łycaradziękuję bardzo
Przed nami mnóstwo pracy - z ustawianiem, bieganiem, spokojem, nieciągnięciem, skupieniem... ech, może damy radę
hoho widzę, że chęci nabraliście-super!!!!aganowaczek pisze:Ooo ile zdjęć Łycaradziękuję bardzo
Jeszcze raz gratulacjeaganowaczek pisze:Noo
Trochę ochoty nabraliśmy
Ech .... mój zawsze ładnie biegał a teraz co było ?aganowaczek pisze:Jeśli tylko uda mi się opanować mojego nieuspołecznionego ogara![]()
W domu jest maminsynek - usłuchany, posłuszny, skupiony - jak to mówi mój chłop - żyć beze mnie nie może.
A w Będzinie interesowało go WSZYSTKO tylko nie jaW nosie miał ustawienie sie i stanie i bieganie ładne przy nodze
A jak dojechała Minuta to zupełnie się rozedrgał - zakochany ogar cholerka jasna
W domu ciapa a tutaj ogier bojowyBasiaM pisze:Łycar zazdrosny ... jak tylko Uchaty zbliżył się do Minuty to ten od razu z pianą w pysku
No ale w domu nie ma tak atrakcyjnych i jeszcze pachnących Minutekaganowaczek pisze:W domu ciapa a tutaj ogier bojowyBasiaM pisze:Łycar zazdrosny ... jak tylko Uchaty zbliżył się do Minuty to ten od razu z pianą w pysku
To był debiut, więc sunia i jej Pani były i tak dzielne bardzo. Suńka musi (jak widać)trochę zrzucić, na co mam nadzieję, ale wspaniale się stało, że nareszcie (obie przemiłe dziewczynyDanuta pisze:...Sarabanda - śliczna sunia. Trochę wygląda na zdezorientowaną tym, co się dookoła dzieje... Bea100 czy mam rację, że Sara ma dużo więcej z Zagraja niż Skierka?
...