Azja :)
Re: Azja :)
Też bym skonsultowała - tak czy siak przy problemach tego typu dieta i ograniczony ruch na pewno nie zaszkodzą a pomóc mogą. Trzymajcie się!
z pewnością Azja musi schudnąć wazy 36 kg i jest dość wysoki wiec ogółem ma co dźwigać, Kawał psa.Ania W pisze:Też bym skonsultowała - tak czy siak przy problemach tego typu dieta i ograniczony ruch na pewno nie zaszkodzą a pomóc mogą. Trzymajcie się!
Dziś zdjęcie rtg przesyłam do Qzi

życie Azji toczy się leniwym torem...
mimo iż nie mieści się już na kolanku nie oznacza wcale że nie miałby ochoty poleżec sobie na nim... a czasami kiedy zostaje sam w domu to strasznie się nudzi....
mimo iż nie mieści się już na kolanku nie oznacza wcale że nie miałby ochoty poleżec sobie na nim... a czasami kiedy zostaje sam w domu to strasznie się nudzi....
Hekate pisze:
moja reakcja była identyczna

BasiaM pisze:Dobra robotanie może być nudno
jak widać na pierwszym zdjęciu ściany też musiał popróbować nie tylko poduszki

Właśnie miałam pytać o ściany
A wydawało się że śniegu mamy wszyscy w tym roku po kokardki

hahahah to tylko jedna z wielu ścianAnia W pisze:Właśnie miałam pytać o ściany![]()

- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
konsultuj z wetami którzy się zajmują takimi przypadkami zawodowo. We Wrocławiu jest dr. Jan Siembieda - prześlij mu zdjęcia do konsultacji (wcześniej oczywiście zadzwoń i się umów). W necie powinny być gdzieś telefony.Azja pisze:z pewnością Azja musi schudnąć wazy 36 kg i jest dość wysoki wiec ogółem ma co dźwigać, Kawał psa.Ania W pisze:Też bym skonsultowała - tak czy siak przy problemach tego typu dieta i ograniczony ruch na pewno nie zaszkodzą a pomóc mogą. Trzymajcie się!
Dziś zdjęcie rtg przesyłam do Qzina dalszą konsultację ( nie tracę nadziei) dziękujemy za wsparcie!!!
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;