no i bądź tu hodowco wróżką

Moderator: BACHMATsforanemroda
Paranoja!weszynoska pisze:BasiaM zadzwoniła z wątpliwościami do oddziału w sprawie tych nieszczęsnych fajeczek....okazuje się , że każdy kto bierze udział w konkurencjach hodowlanych ma tą fajeczke odhaczyć ....
no i bądź tu hodowco wróżkąi wiedz które z moich licznych dzeci na klubówkę się wybierają...a co jak oni sami nie odhaczą??? ale zamieszanie
No moi właśnie nie odhaczyli. I teraz nie wiem czy płacić bo jeszcze uda się załwtwić odhaczenie czy nie płacić bo to bez sensuweszynoska pisze:BasiaM zadzwoniła z wątpliwościami do oddziału w sprawie tych nieszczęsnych fajeczek....okazuje się , że każdy kto bierze udział w konkurencjach hodowlanych ma tą fajeczke odhaczyć ....
no i bądź tu hodowco wróżkąi wiedz które z moich licznych dzeci na klubówkę się wybierają...a co jak oni sami nie odhaczą??? ale zamieszanie
no my odhaczyliśmyweszynoska pisze:no i bądź tu hodowco wróżką![]()
Stwierdziliśmy, że też płacimy "w ciemno" i próbujemy cos załatwić. Niestety na maila do odziału na razie nie mam odpowiedzi.weszynoska pisze:hania
ja zapłaciłam "w ciemno"za ogary , natomiast za gończe nie , bo nie mam pojęcia które moje zgłosiły się ( i czy w ogóle) na wystawę...
Miło by było.może organizatorzy "naprawią" gafę i określą jasne zasady już na miejscu, żeby nie powstało podejrzenie, że obsada w konkurencjach jest "dla bardziej wtajemniczonych"
ludwik pisze:no my odhaczyliśmyweszynoska pisze:no i bądź tu hodowco wróżką![]()