Miot "M" Nadbużańskie Granie- Oktawa & Cenar- 04.01.2011
Re: Miot "M" Nadbużańskie Granie- Oktawa & Cenar- 04.01.2011
Dzięki Haniu! Harpagany są kluskowate, Melodia jest na czwartym z kolei portreciku
.

Śliczna gromadka samych cudności 

To ja dorzucę mojego słodziaka bo nic się nie dzieje w temacie od kilku dni.

Hydra i Melodia
dzięki za fotkę Melodii! Rośnie panienka!
A ja mam ostatnio ciagle zajete popołudnia pracą i szlak mnie trafia bo nie mam kiedy fotek porobić, a taka ładna pogoda... No i martwię się, bo maluchy już takie duże, powinny już być w nowych domach, a tu nic, nikt ich nie chce
...
A ja mam ostatnio ciagle zajete popołudnia pracą i szlak mnie trafia bo nie mam kiedy fotek porobić, a taka ładna pogoda... No i martwię się, bo maluchy już takie duże, powinny już być w nowych domach, a tu nic, nikt ich nie chce

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Aga, ile jeszcze jest wolnych?
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Paula- 8
, 2 suńki i 6 piesków...

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Agag koniecznie zrób te zdjątka - może akurat komuś jakieś "serduszko" w oko wpadnie.
A i my chętnie pooglądamy.
No ludziska - co jest - ogarki czekają.

No ludziska - co jest - ogarki czekają.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
O matko! To ja cieszę się że nasz mały harpagan ma już dom i dwie przyszywane siostry. Mniej się cieszę że jeszcze sika w domu ale liczę na to że niedługo uda jej się przestawić jak pozostałym dziewczynom. Czekam na fotki, będę robić porównania jak zawsze. Dziś wzięłam na spacer aparat ale bez karty pamięci, a szkoda bo pięknie dziewczyny biegały. Ściskam braci i siostry Melodii. :*
Hydra i Melodia
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Kurcze, co jest z ogarkami? Takie piekne mioty, różne już były ale od kilku miesięcy jest jakoś słabiej sporo z popytem na ogary? Kiedyś jak zaczęłam poszukiwania Cygarka to się czekało na ogara a teraz? Komfort wybrania odchowanego pieknego, zdrowego ogarka i czekają te cuda - co jeden to śliczniejszyania N pisze:No ludziska - co jest - ogarki czekają.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Jest znacznie więcej miotów teraz niż kiedyś, a chętnych tylko ciut więcej niż kiedyś 
Aga trzymam kciuki za domki dla młodej ekipy.

Aga trzymam kciuki za domki dla młodej ekipy.