nieOGARnięty blog:)
Re: nieOGARnięty blog:)
Obiecuję, że jak się wszystko uda to się pochwalę.
No proszę jaki dorodny miot...a nawet w zapowiedziach nie było 
Gratulacje!

Gratulacje!
Bardzo eleganckie swineczki. Gratulacje
Stwierdzam, ze najbardziej mi sie podobaja swinki z dziczym umaszczeniem

Stwierdzam, ze najbardziej mi sie podobaja swinki z dziczym umaszczeniem

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Ale powiem Wam jedno – na świnki jest takie branie, że nie sądziłam, naprawdę… Ludzie doceniają i stronkę naszą i przekaz…To, że z domu, że oswajane, socjalizowane. Po pierwszym ogłoszeniu już mają domki – samczyk (idzie do innej hodowli na reproduktora
) a samiczka w Warszawie do domu na towarzyszkę 7-letniej dziewczynki.
Mała Drobina (miot na D) zostaje na obserwacji, bo urodziła się najmniejsza i cały czas jest malutka
Wczoraj zadzwoniła dziewczyna, że chce ją od nas i koniec, ja, że nie wiem czy mała rozwija się prawidłowo, że muszę ją poobserwować dłużej a ona, że zaczeka i że nie chce od kogoś innego
Bardzo to miłe.
A dziś już pytają kolejne osoby czy są jeszcze samiczki:-o
Czy po małe ogry też się tak do Was dobijają? Gdzie nie słyszę to kolejki po szczeniaki różnych ras, rezerwacje na kolejne lata, cuda, niewidy...

Mała Drobina (miot na D) zostaje na obserwacji, bo urodziła się najmniejsza i cały czas jest malutka

Bardzo to miłe.
A dziś już pytają kolejne osoby czy są jeszcze samiczki:-o
Czy po małe ogry też się tak do Was dobijają? Gdzie nie słyszę to kolejki po szczeniaki różnych ras, rezerwacje na kolejne lata, cuda, niewidy...
- Załączniki
-
- 2670318472_3.jpg (52.93 KiB) Przejrzano 613 razy
-
- 2670318472_4.jpg (57.39 KiB) Przejrzano 613 razy
Tiaaaa, mnie już różni ludzie pytają kiedy Coda będzie mieć małemiszakai pisze:Czy po małe ogry też się tak do Was dobijają? Gdzie nie słyszę to kolejki po szczeniaki różnych ras, rezerwacje na kolejne lata, cuda, niewidy...

Cuda, cuda ... byleby tylko tych cudaków potem nie było od zatrzęsienia na osiedlach jak yorków czy labków

Basiu w tych rasach gdzie czeka kolejka po szczeniaki można bardziej wybrzydzac przy doborze właścicieli.
Miszakai a na wsi weźmiecie się za hodowlę angielskich mini świnek?
Miszakai a na wsi weźmiecie się za hodowlę angielskich mini świnek?
Super pomysł, potem można zrobić mini zagrodę dziczą.
A tak na serio świnki są super i morskie i nie morskie.

A tak na serio świnki są super i morskie i nie morskie.
Tak , kolorem bardziej przypominają dziki , podświadomość działa
A tak w ogóle to w branży kiedyś było powiedzenie ,że kobieta chirurg jest jak świnka morska : ani świnka, ani morska.

A tak w ogóle to w branży kiedyś było powiedzenie ,że kobieta chirurg jest jak świnka morska : ani świnka, ani morska.