Strona 89 z 109
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 15:53
autor: Marta A
Pomagałem, pomagałem, aż się zmęczyłem.

Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 15:57
autor: miszakai
O, odpuścił trochę cokołowi w kuchni:)

Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 16:07
autor: Marta A
miszakai pisze:O, odpuścił trochę cokołowi w kuchni:)

Haha, bo to tzw. "kuchnia zimowa", na pięterku, to z braku przestrzeni pies szuka miejsca po kątach
A przygotowywaliśmy smalec wegański: prze-pysz-ny!
Polecam
http://www.jadlonomia.com/przepisy/smal ... -gryczana/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 16:44
autor: SARABANDA
Tłuszcz kokosowy, jabłko i cebulka?
a jaki chlebek?
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 16:52
autor: Marta A
SARABANDA pisze:Tłuszcz kokosowy, jabłko i cebulka?
a jaki chlebek?
Fasola, "skwareczki" z kaszy gryczanej, jabłko, cebulka, przyprawy.
U mnie na chlebku pumpernikiel.
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 17:08
autor: SARABANDA
No nieźle, ja znam przepis z tłuszczem kokosowym, ale ten z fasolą na pewno zdrowszy.
I następny blog kulinarny do studiowania
próbowałaś robić ten twarożek z nerkowców?
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 17:13
autor: kasiawro
Marta Ty nie jesz mięska?
Wygląda pysznie

.
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 17:30
autor: Marta A
kasiawro pisze:Marta Ty nie jesz mięska?
Wygląda pysznie

.
Jadam mięsko, ale bardzo lubię kuchnię bezmięsną również

Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 21:01
autor: endo
Polecam jeszcze z tej strony pasztet warzywny doskonały i pieczeniowy, rewelacja!!!
Re: Majorowe nastroje (Ugryź Na Tropie)
: piątek 08 sty 2016, 21:43
autor: Marta A
SARABANDA pisze:próbowałaś robić ten twarożek z nerkowców?
Nie, nie robiłam tego.
endo pisze:Polecam jeszcze z tej strony pasztet warzywny doskonały i pieczeniowy, rewelacja!!!
Pasztet doskonały faktycznie taki jest

Trzeba się tylko trzymać proporcji, bo jak raz coś przekombinowałam, to nie wyszedł taki jaki jak miał.
Generalnie bardzo lubię tę stronę, dużo pomysłowych przypisów, piękne zdjęcia, blog jest bardzo popularny, a dzięki temu "żywy".