Allegro
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Allegro
A ona jest chora niehodowlana i niewystawowa???
Wydaje mi się że to Zachcianka
Wydaje mi się że to Zachcianka

Nawet na pewno.
I miom zdaniem. Podkreślam moim. Po prostu jest za głupia (bo myśląca) jak na potrzeby polującego.
A skoro jest już suczka po niej, to ta jest niepotrzebna.
Ale czemu sam nie wykorzysta jeszcze raz hodowlanie?
I miom zdaniem. Podkreślam moim. Po prostu jest za głupia (bo myśląca) jak na potrzeby polującego.
A skoro jest już suczka po niej, to ta jest niepotrzebna.

Ale czemu sam nie wykorzysta jeszcze raz hodowlanie?

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Mam takie informacje. Oczywiście są dużo lepiej zorientowani ode mnie . I ich można pytać o szczegóły.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Tak, to Zachcianka 
tu było jej ogłoszenie o sprzedaży viewtopic.php?f=53&t=1577" onclick="window.open(this.href);return false;
Suka wczoraj dostała cieczkę więc doskonała okazja dla hodowcy ... brak słów

tu było jej ogłoszenie o sprzedaży viewtopic.php?f=53&t=1577" onclick="window.open(this.href);return false;
Suka wczoraj dostała cieczkę więc doskonała okazja dla hodowcy ... brak słów

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
SARABANDA pisze:Mam takie informacje. Oczywiście są dużo lepiej zorientowani ode mnie . I ich można pytać o szczegóły.

Ojej , jeszcze obrywam za niewinność . Uważam po prostu że dokładne informacje powinny wyjść od kogoś kto DOKŁADNIE wie i jest bezpośrednio zainteresowany co się z suką dzieje. Moje informacje pochodzą z takiego źródła ale po prostu nie czuję się upoważniona do przekazywania ich dalej. Ale nie są to pogłoski a konkretne informacje. Szukałam w pewnym momencie dorosłej suki do adopcji i Zachcianka była mi przedstawiona właśnie w ten sposób: niehodowlana, niewystawowa i do adopcji, wymagająca leczenia.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Przepraszam za OT w tej przykrej sprawie. Ale:
Z tego wniosek, że nasze polujące psy są wystarczająco głupie jak na nasze potrzeby ?ZbyszekC pisze: Po prostu jest za głupia (bo myśląca) jak na potrzeby polującego.
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Skąd wniosek, że akurat myślenie jest jej problemem?ZbyszekC pisze: I miom zdaniem. Podkreślam moim. Po prostu jest za głupia (bo myśląca) jak na potrzeby polującego.
Ale przekazałaś. Trudno się dziwić, że chcemy znać szczegółySARABANDA pisze:Ojej , jeszcze obrywam za niewinność . Uważam po prostu że dokładne informacje powinny wyjść od kogoś kto DOKŁADNIE wie i jest bezpośrednio zainteresowany co się z suką dzieje. Moje informacje pochodzą z takiego źródła ale po prostu nie czuję się upoważniona do przekazywania ich dalej.

Eh , ja zrozumiałam, że na potrzeby tego konkretnego polującego. Ale niech się ZbyszekC wypowie.