bea100 pisze:Danuta mam małe pytanko, skoro tak wiesz wszystko

to skąd wiesz, że Inna Ostoja zresorbowała poprzednio "około 60 dnia" ciąży, z Internetu? I bo około tej daty był o tym wpis?
Wiem od Ciebie.
Ponieważ z tamtego wątku nie można/ nie umiem cytować więc posłużę się formą kopiuj - wklej.
Po kolei:
bea100
Tytuł: NIEAKTUALNE Miot A w hodowli Poszły w Las Inna Ostoja/Cyran
Napisane: 04 paź 2011, 14:24
Informujemy, że ok 22 października 2011 w hodowli Poszły w Las, spodziewamy się miotu po MŁCH PL Innej Ostoi Poszły w Las (Młodzieżowy Zwycięzca Klubu 2011) oraz utytułowanym reproduktorze CHPL (pies sprawdzony użytkowo, dyplom KT-1) Cyranie Z Beskidzkich Wysp FCI. (...)
aneta
Tytuł: Re: Miot A w hodowli Poszły w Las Inna Ostoja/Cyran
Napisane: 05 paź 2011, 19:32
(…)Jasne, że to nie jest dobra moment na macierzyństwo Ostoi. To co ja mam do powiedzenia to to, że
do krycia doszło w noc z 19 na 20 sierpnia, do tej daty należy doliczyć 63 dni i sprawdzić kiedy powinien nastąpić poród. (…)
bea100
Napisane: 12 paź 2011, 22:13
Dziękuję, a Ostojka miewa się doskonale
(Czyli Ostoja jest w 54 dniu ciąży)
bea100
Napisane: 20 paź 2011, 19:47
Szczeniąt po parze Inna Ostoja/Cyran nie będzie.
Dzisiaj był wet, Ostojka zaabsorbowała głęboką ciążę, Matka Natura wie i wie lepiej.
(Czyli Ostoja jest w 61 dniu ciąży)
Wytłuszczenia i podkreślenia w wymienianych cytatach moje.
O tym jak bardzo zdziwiła mnie tak późna resorpcja (wg teraz wykazanych obliczeń między 54 a 61 dniem ciąży) założyłam wątek: Tytuł: Resorpcja czyli jakie prawdy można podawać na forum.
viewtopic.php?f=10&t=1595&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
I Ty, i Aneta pisałyście w tamtym wątku, żadna z Was tam nie zakwestionowała tego 60-tego dnia.
Jeszcze jedno:
Znalazłam:
bea100
Napisane: 04 paź 2011, 23:06
(…) Ja naprawdę bardzo się martwię o Inną Ostoję.
Tym bardziej, że dla mnie dopiero ok 3 letnia ogarka jest dość dojrzała do macierzyństwa (tak kryłam swoje ogarzyce i tak radzę gdy mnie o to pytają). (…)
Innym tak radzisz...... A Anecie???