qzia pisze:Szelki i obroże Hifici używam od dawna. Radzę się tak nie podniecać fajną adresówką, bo w moich dość szybko się jakoś tak rozwarstwiły i już kompletnie nie widać napisów.
Bu, no zobaczymy, w najgorszym razie będę reklamować - zależało mi na dobrym "płaskim" identyfikatorze bez konieczności dokładania dyndającej adresówki.
qzia pisze:Moje szelki są podszyte miękką podkładką
Nie dopatrzyłam jakoś opcji z podszyciem do wersji regulowanej, na pewno wersja dla dorosłych psów jets bazowo podszyta
Klamerki o dziwo nie uciskają, ale też sterczą przy sztywności taśm niepotrzebnie. A ta pętla to faktycznie jest bez sensu - stanowi dodatkowy utrudniacz dostępu do kółka przy próbie szybkiego wpięcia/wypięcia psa.
SARABANDA pisze:Fajne te szelki, my się też skusimy.
Zapytaj może bez tej pętli zrobią. Gdybym wiedziała, że będą tak pod sierść włazić to najprawdopodobniej wzięłabym podszyte na miękko.
Dodatkowo wkładam 2 fotki, bez szału, bo tuż po założeniu i w domu Ruta w szelkach jest zgłuptaczona, a na pole nie zabieram raczej aparatu - przy moich dwóch lewych ręcach zaraz bym go wrzuciła w śnieg, zgubiła...Może przy łikendzie męża uda mi się w plenerze i przy dziennym świetle wykorzystać do zrobienia lepszych fotek.