MWPR, Warszawa (Stara Miłosna), 7-8 lipca 2012 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: MWPR, Warszawa (Stara Miłosna), 7-8 lipca 2012 r.
A Kraków jest na południu i jak się Danusia w końcu z remontem obrobi to fotke zbiorową wstawi..żeby nie było , że tradycja ginie w narodzie 

Wigro i widzisz przekonałeś mnie tym normalnym opisem i za rok pewnie sie stawie
a z chowaniem po krzakach to jak zwykle przesadzasz bo w sobote był upał straszny i tylko desperat stanąłby w słońcu w dodatku z psem
a na fote naprawde jest ciężko wszystkich zebrac raz sie postaraj sie przekonasz
fajne zdjęcia można więcej
Brawa dla Wygranych
a z chowaniem po krzakach to jak zwykle przesadzasz bo w sobote był upał straszny i tylko desperat stanąłby w słońcu w dodatku z psem

a na fote naprawde jest ciężko wszystkich zebrac raz sie postaraj sie przekonasz

fajne zdjęcia można więcej

Brawa dla Wygranych
Ostatnia wieloogarowa wystawa z udziałem Balta była w Sopocie 2011. Tydzień przed Piotrkowem. Na dwanaście psów obecnych na focie mam 10. Dwa usprawiedliwione bo spieszyły się na klubówkę posoków.
Gostynin leży na Mazowszu. W tym roku było zgłoszonych sześć ogarów i tyle mam na zbiorówce. Czyli można.
Gostynin leży na Mazowszu. W tym roku było zgłoszonych sześć ogarów i tyle mam na zbiorówce. Czyli można.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
SARABANDA pisze:Wigro , mam wrażenie ze kręcisz się w kółko i gryziesz własny ogon.
Niestety masz rację, ja ukradłem, czy mnie ukradli, nie wiem - powiedz chociaż czy nałgałem ?
Pozrawiam,
jak by co możesz na mnie liczyć,dalej.
Haniu i Aniu - dzięki, poprawiłam
Co do samej organizacji wystawy, to mi również się podobało. Teren duży, piękny i cichy, z dala od gwaru miasta. Z tojek nie korzystałam, ale do wody bez problemu i bez kolejki dotarłam, parking olbrzymi (przy wejściu bocznym, do którego skierował mnie organizator) mnóstwo miejsc i również bez kolejki. Rzeczywiście ringi dość małe. Ale ogólnie byłam pod wrażeniem przestrzeni jaka była do dyspozycji dla całej imprezy.

Co do samej organizacji wystawy, to mi również się podobało. Teren duży, piękny i cichy, z dala od gwaru miasta. Z tojek nie korzystałam, ale do wody bez problemu i bez kolejki dotarłam, parking olbrzymi (przy wejściu bocznym, do którego skierował mnie organizator) mnóstwo miejsc i również bez kolejki. Rzeczywiście ringi dość małe. Ale ogólnie byłam pod wrażeniem przestrzeni jaka była do dyspozycji dla całej imprezy.
Ja zrezygnowałam z przyjazdu, bo żar lał się z nieba a bym musiała z Franiem przyjechać
. Wrześniowa krajowa też tam, może organizatorzy wyciągną wnioski i nie będzie już żadnych problemów.

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Sprawa i tak została zgłoszona na policji. Doszło do włamania. Próby kradzieży drogiego psa. Z samochodu zginęły też różne rzeczy, na szczęście niezbyt drogie. Zostały tez zniszczone siedzenia w samochodzie. No i dlaczego "obrońcy praw zwierząt" uratowali drogiego i pięknego mastifa a biednego ogara, śpiącego w bagażniku zostawili, żeby sczezł w upale? Mieszkamy w kraju gdzie za wybijanie szyb odpowiada policja lub straż miejska, jeśli jest taka potrzeba. Skoro w ciągu minuty po wezwaniu znalazłam się przy samochodzie, to nie było by kłopotem wezwać mnie przed włamaniem. Pan ze straży jednak był zdania, że towarzystwo nie było do końca trzeźwe.
A tak na marginesie to tybetan potrafi szczekać 3 godziny bez przerwy. Dlatego też został odprowadzony w spokojne i ustronne miejsce, żeby odpocząć, a nie dręczyć biedne ogary, czekające na finały.
Pozdrawiam Kasia

Pozdrawiam Kasia
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
kasiaaniolek błagam - zmień płeć mojemu psu..... Zamiast Dama Herbu Węszynos wpisz wszędzie Drużba Herbu Węszynos. To są zdjęcia z porównania w bejbach, którą wygrał Drużba (Gryzoń) (a że jest facetem choc malym, to nawet na niektórych fotkach mozna spokojnie zobaczyć - bo potem wyjdzie jak z tym Szarikiem z Pancernych, ze był kobietą...)
Mnie się teren podobał, bardzo! Milion razy bardziej niż na Gwardii. Ringi małe, ale teren śliczny! Jedynie ładniejszą wystawę miałam gdzieś w Macedonii, gdzie wystawa odbywała się na plaży nad jeziorem Ochrid (a w przerwie można się było spokojnie pławić w jeziorze razem z psami )
Mnie się teren podobał, bardzo! Milion razy bardziej niż na Gwardii. Ringi małe, ale teren śliczny! Jedynie ładniejszą wystawę miałam gdzieś w Macedonii, gdzie wystawa odbywała się na plaży nad jeziorem Ochrid (a w przerwie można się było spokojnie pławić w jeziorze razem z psami )
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

- kasianiolek
Panbazyl - przepraszam, że to tak długo trwało 
Zasugerowałam się wynikami, gdzie przy Drużbie brak oceny, a nieobecna na wystawie Dama otrzymała wpis.

Zasugerowałam się wynikami, gdzie przy Drużbie brak oceny, a nieobecna na wystawie Dama otrzymała wpis.
Poprawiłam też opisy kilku innych fotek. Jak by nadal było coś nie tak, to proszę zgłaszać.kasiawro pisze: PSY
Klasa baby 2
Drużba Herbu Węszynos
Opiekun Olfactus
SUKI
Klasa baby 2
Aw-Aria Poszły w Las II
Dama Herbu Węszynos I WO NBwR
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Fotki super. Wielkie dzięki
My bez aparatu.
Kasia

Kasia