Jest parę ogarków w Poznaniu też. Tylko trzeba by je znaleźć.Rudolf pisze:Cześć Olu_Ario
W Poznaniu gończych jest przynajmniej kilka, ogarów z kolei jak na lekarstwo. A do Poznania z Konina niedaleko, więc zapraszam do nas równieżOla_Aria pisze: W Koninie deficyt ogarow i gonczych a Aria pociagiem sie pewnie chetnie przejedzie
WHO IS WHO
Re: WHO IS WHO
- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
hania pisze:Jest parę ogarków w Poznaniu też. Tylko trzeba by je znaleźć.
Jak dotąd udało mi się spotkać 2: raz suczkę - Tarę i raz psa - Lokusia (o ile nie pomyliłam imienia).
Tara, o ile kojarzę zmienia miejsca pobytu - część roku jest w Poznaniu, pozostałą w innych okolicach. Widziałam ją tylko raz, miała wtedy około 5 miesięcy.
Lokusia też tylko raz widziałam - kochany psiak, ale niezbyt wybiegany i baaardzo gruby niestety

Marta & Rudolf

Witam i pozdrawiam. Leszek z Amonem
- Załączniki
-
- 46m[1].jpg (9.42 KiB) Przejrzano 1806 razy
-
- reproduktor.JPG (72.13 KiB) Przejrzano 1810 razy
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Aaaaaaaaaaaaaaaa................ Witamy naszego faworyta Amona, Witamy 

http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
piekny Ogar:D
zAPRASZAM NA ARIOWEGO BLOGA 
http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam =)
Na forum jestem pierwszy raz... Ale widzę, że panuję tutaj bardzo przyjemna atmosfera =)
Od ponad roku jestem właścicielką Ogara Polskiego - Marsa ze Stadniny Cisowiec =) Może znajdą się tutaj jego siostry albo bracia ?
Pozdrawiam
Na forum jestem pierwszy raz... Ale widzę, że panuję tutaj bardzo przyjemna atmosfera =)
Od ponad roku jestem właścicielką Ogara Polskiego - Marsa ze Stadniny Cisowiec =) Może znajdą się tutaj jego siostry albo bracia ?

Pozdrawiam
"... ogary poszły w las. Echo ich grania słabło coraz bardziej,
aż wreszcie utonęło w milczeniu leśnym..."
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Witamy serdecznie!
Załóż w dziale Przedstaw się nowy wątek i koniecznie wklej foty!!
Rodzeństwo znajdziecie
Jest Mak i Machoń.
Skąd jesteście?
Załóż w dziale Przedstaw się nowy wątek i koniecznie wklej foty!!
Rodzeństwo znajdziecie

Skąd jesteście?
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Jesteśmy z Rzeszowa 
Wybiera się może ktoś z Was na II Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych w Rzeszowie ?

Wybiera się może ktoś z Was na II Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych w Rzeszowie ?

"... ogary poszły w las. Echo ich grania słabło coraz bardziej,
Witam!
Nie wiem jak reszta stawki ale mój staruszek ma życie wystawowe za sobą
Nie wiem jak reszta stawki ale mój staruszek ma życie wystawowe za sobą

Ja na razie nie mam zdjęcia z małym Łazikiem, bo ucieka przed zdjęciem, ale jak podrośnie to tu wyślę 

Łazik i Zojka