Sławku, ja nie mówię kto powinien odpuścić, mówię tylko, że niszczy się człowieka takimi właśnie walkami, zamiast siąść przy kawie (może być wódka) i się dogadać

Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Ja lubięamberek pisze:A kto z Was lubi grzebać w tych przydomkach?? Ja jak rejestrowałam swój to nie sprawdzałam podobnych do moich propozycji....
A skąd wniosek, że hodowca Goniwiatrów swoich nie dogląda? No może sobie robi 8 godzinną przerwę na pracę w tym doglądaniuamberek pisze:No dla mnie o tyle ma znaczenie, że jeżeli hoduję psy to je 24h/dobę doglądam, a nie figuruję tylko w papierach.
Też się bardzo zgadzam i bardzo dziwię. Sprawa prosta jak drut, a tyle wymyślonych problemów.Ale zgadzam się z tym, że temat coraz bardziej "puchnie" rozdmuchiwany ...
Dawno mnie nie było ale odpiszę mimo wszystko:miszakai pisze:Aszemi napisał(a):
ja wybierając przydomek starałam się jak najbardziej oryginalnie tak aby ktoś podobnego nie miał-(bardzo trudna sprawa aby jeszcze ogarzo było) a i tak po części z Węszynos może się kojarzyć
No ale chyba Węszynosy były inspiracją, więc nie jest to podobieństwo nieświadome. Tyle tylko, że rozumiem, że uzgodnione ale to też jak dla mnie bardzo podobne przydomki, kojarzą się od razutym samym Tropinos nie jest oryginalne bo "nos"
Radosny Szukacz to co innego
WymyślonyAszemi pisze:a Tobie Miszaki życzę wymyślenia przydomku który będzie oryginalny i nawet nos się nie powtórzy i będzie ogarzy
ok ale czy trzeba ją wypełniać w całości?Asia_i_Bora pisze:Jest tabelka na 5 propozycji.